zvezde otkrivaju

Astrolozi upozoravaju - ovo su 3 najnevernija znaka Zodijaka! Njima nikako ne predajte srcu u ruke, slomiće ga na komade

0

Dobro upamtite ovo ako planirate da se vežete za nekog rođenog u ova tri horoskopska znaka 

KOJI ZNACI ZODIJAKA NAJČEŠĆE VARAJU?
KOJI ZNACI ZODIJAKA NAJČEŠĆE VARAJU?foto: Shutterstock

Astrologija često pruža uvid u osobine ličnosti, uključujući tendencije u odnosima.

 

Dok vernost može uveliko varirati među pojedincima, određeni horoskopski znaci mogu biti skloniji neverstvu zbog svojih inherentnih karakteristika.

 

Evo tri najnevernija horoskopska znaka.


Blizanci


Blizanci, kojima vlada Merkur, poznati su po svojoj dvostrukoj prirodi i ljubavi prema raznovrsnosti. Blizanci su neverovatno društveni, radoznali i uvek traže nova iskustva. Ova želja za stalnom stimulacijom može im predstavljati izazov da ostanu privrženi jednom partneru.

 

Njihova koketna priroda i brzo promenljiva interesovanja mogu ih odvesti na stranputicu ako se osećaju dosadno ili neispunjeno u svojim vezama. Iako nisu svi Blizanci neverni, njihov nemiran i avanturistički duh ponekad može dovesti do neverstva.

BLIZANCI IMAJU NESTALNU PRIRODU
BLIZANCI IMAJU NESTALNU PRIRODUfoto: Shutterstock / IVASHstudio


Strelac


Strelac je avanturista zodijaka, kojim vlada Jupiter. Strelci žude za slobodom i novim iskustvima. Njihova ljubav prema avanturama često ih čini neodlučnim da se skrase i posvete jednoj osobi. Oni se plaše da se osećaju zarobljeni ili ograničeni, što ih može navesti da traže uzbuđenje van svoje veze.

 

Strelci cene iskrenost i istinu, ali njihova nemirna priroda i želja za nezavisnošću ponekad ih mogu dovesti do neverstva, posebno ako osećaju da ih partner sputava.

STRELČEVI TEŠKO KONTROLIŠU POTREBU ZA PROMENOM PARTNERA
STRELČEVI TEŠKO KONTROLIŠU POTREBU ZA PROMENOM PARTNERA foto: Shutterstock / ladyphoto


Vodolija


Vodolija, kojom vlada Uran, poznata je po svojoj nekonvencionalnoj i nezavisnoj prirodi. Vodolije cene svoju slobodu i autonomiju iznad svega, često dajući prioritet svojim ličnim ciljevima i idealima nad odnosima. Oni su napredni i često traže jedinstvena iskustva i veze.

 

To ih ponekad može dovesti do nevernosti ako osećaju da njihova veza ograničava njihovu nezavisnost ili ako naiđu na nekoga ko je bliže njihovim idealima. Dok su Vodolije sposobne za duboku lojalnost, njihova potreba za individualnošću ponekad može dovesti do neverstva.

 

VODOLIJE NE VOLE DA IH NEKO SPUTAVA
VODOLIJE NE VOLE DA IH NEKO SPUTAVA foto: Ironika/Shutterstock

U zaključku, dok svako može biti neveran bez obzira na horoskopski znak, Blizanci, Strelac i Vodolija su skloniji neveri zbog svoje želje za raznovrsnošću, avanturom i nezavisnošću. Poznavanje ovih tendencija može pomoći u negovanju bolje komunikacije i poverenja u odnosima sa ovim znacima.

 

Ipak, treba da imate na umu da je horoskop tu da vas zabavi i da ova osobina varira od čoveka do čoveka. Ne procenjujte ljude na osnovu horoskopa, već ih dobro upoznajte pre nego što odlučite da im poklonite svoje srce.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Da li je moguća ponovna veza Breda Pita i Dženifer Aniston?

 

makonda-tracker