zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP po danima: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (do 14. aprila)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje, do 14. aprila.

Šta vas čeka ove nedelje?
Šta vas čeka ove nedelje?foto: Maria Markevich/Shutterstock

Šta vam zvezde donose ove nedelje?

 

OVAN

U sredu i četvrtak, 10. i 11. aprila, videćemo konjunkciju Saturna i Marsa u znaku Riba, što će vam doneti preuzimanje odgovornosti i, eventualno, novog položaja ili titule.

 

U petak, 12. aprila, doći će do konjunkcije između Sunca i Merkura, što obećava dijalog sa nekim od vaših rođaka. Takođe, na ovaj dan možete razgovarati o temi trudnoće i dece.

 

U subotu i nedelju, 13. i 14. aprila, Mesec u kvadratu Raka, Sunce u Ovnu može doneti sukob sa ženom, ili će vam majka doći u posetu i sa njom se može desiti mala svađa. Jednog dana ćete morati da donesete važnu odluku o tome gde ćete živeti

 

BIK

 

U sredu i četvrtak, 10. i 11. aprila, videćemo konjunkciju Saturna i Marsa u znaku Riba, što će vam doneti učenje ili komunikaciju sa učiteljem ili strancem. Takođe, na ovaj dan možete imati čoveka sa kojim možete da rešite pravni problem.

 

U petak, 12. aprila, doći će do  konjunkcije između Sunca i Merkura, donoseći važnu komunikaciju u vezi sa stanovanjem. Možete i tajno sresti nekoga.

 

U subotu i nedelju, 13. i 14. aprila, Mesec u kvadratu Raka, Sunce u Ovnu može doneti sukob sa nekim od vaših rođaka. Takođe je verovatno da ćete upoznati ženu koja će biti povezana sa pitanjem nekretnina.

 

 

BLIZANCI

 

U sredu i četvrtak, 10. i 11. aprila, videćemo konjunkciju Saturna i Marsa u Ribama, čime ćete preuzeti odgovornost u svojoj karijeri. Na primer, možete biti imenovani za šefa novog projekta ili preduzeća.

 

U petak, 12. aprila, doći će do konjunkcije između Sunca i Merkura, što će dovesti do dijaloga sa nekim od vaših prijatelja ili kolega. Dijalog može biti vezan za pitanje obuke.

 

U subotu i nedelju, 13. i 14. aprila, Mesec u Raku u kvadratu sa Suncem u Ovnu može doneti sukob ili nesporazum zbog finansijskih aspekata. Na primer, jedan od vaših prijatelja vam neće vratiti novac. Ovih dana je bolje ne pozajmljivati.

 

RAK

 

U sredu i četvrtak, 10. i 11. aprila, videćemo konjunkciju Saturna i Marsa u znaku Riba, što će vam doneti međunarodni dokument o obrazovanju. Takođe, možda imate ozbiljnu osobu u svom partnerstvu (ili na poslu) koja će uticati na vašu buduću karijeru.

 

U petak, 12. aprila, doći će do konjunkcije između Sunca i Merkura, što će doneti dijalog sa vašim pretpostavljenima u vezi sa finansijama.

 

U subotu i nedelju, 13. i 14. aprila, Mesec u Raku u kvadratu sa Suncem u Ovnu može doneti sukob sa nekim od muškaraca, ili ćete biti u sukobu sa upravom.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker