godina zmaja

KINESKI horoskop za 2024. godinu: Koga čeka ljubav na prvi pogled, a koga uspon u karijeri?

0

Proverite svoje astrološke prognoze po kineskom horoskopu 2024. godine.

Godina Zmaja donosi mnogo prilika za svaki znak 2024.
Godina Zmaja donosi mnogo prilika za svaki znak 2024.foto: Pixel-Shot/Shutterstock

Zec

 

Najuspešnije oblasti u 2024. biće karijera i finansije. Nove prilike će vam se ukazati, ali da ne biste završili bez posla, nemojte rizikovati svoju reputaciju zarad drugih. Prezauzetost na poslu može dovesti do zdravstvenih problema. Pazite na svoj životni stil. U romantičnim vezama trebalo bi da naučite strpljenje i bolju kontrolu nad svojim emocijama.

 

Zmaj

 

U 2024. možete promeniti posao. Dodatno poznavanje struke će povećati vaše šanse da dobijete dobro mesto. U finansijskim stvarima, čuvajte se raznih vrsta prevara. Nemojte učestvovati u sumnjivim projektima, oni će dovesti do gubitaka. Čak i u romantičnoj sferi, klonite se onih koji žele da provere veličinu vašeg novčanika, a biće ih mnogo. Dobra godina za brak.

 

 

Zmija

 

2024. može biti prekretnica u vašem životu, ali biće promene nabolje. U romantičnoj sferi moći ćete da ostvarite svoje najdublje želje. Rast u profesionalnom polju će uključivati neke izazove, ali vaša mudrost i uvid će vas učiniti nezamenljivim. Slušajte svoju intuiciju, ona će vam pomoći i u finansijskim stvarima.

 

Konj

 

Godina rasta i dostignuća. Očekuje vas nekoliko ambicioznih projekata, ali zanesenost novim radnim obavezama može donekle zakomplikovati vaš odnos sa supružnikom. Moguća je nova, svetla romansa koja će dugo ostaviti trag u srcu. Vaše veštine slušanja će vam pomoći da rešite konflikte koji se javljaju s vremena na vreme. Postoji velika šansa da dobijete na lutriji ili napravite veoma uspešnu investiciju.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker