ASTROLOGIJA

Spisak HITNIH SAVETA za svaki znak Zodijaka: Uradite ovo i sve u životu će se krenuti NA BOLJE (od 30.1 do 5.2.)

0

Ako imate osećaj da ste se zaglavili u problemima, pogledajte savete koje su za vas spremili astrolozi, ljudi koji znaju da čitaju zvezde 

HITNI SAVETI ZA PERIOD OD 30.1. DO 5.2.2024.
HITNI SAVETI ZA PERIOD OD 30.1. DO 5.2.2024.foto: Shutterstock / New Africa

Lav


Probajte nešto novo ove nedelje. Ovo bi mogla biti neobična vrsta sira ili kafe u drugom kafiću. Jednom rečju, dodajte utiske, a sa njima će doći prilike. Nove stvari uvek grade nove neuronske veze, koje će vam, zauzvrat, otvoriti nove puteve.

 

Devica


Pratite svoja ograničavajuća uverenja o novcu ove nedelje. Na primer, „novac je prljav“, „siromašan, ali pošten“ i tako dalje. Ako nađete slične misli u svojim mislima, onda će ovo biti veliki korak da ih se rešite, a samim tim i da uspostavite zdrav odnos sa sferom novca.

Vage


Možete i treba da želite više - ne zakopavajte se u svakodnevni život, sanjajte i gradite put ka svojim snovima. Možete se kretati malim koracima, jer je ceo život pred vama. 

 

Škorpion


Ove nedelje uradite jednostavnu vežbu – idite do ogledala i recite sebi lepe reči. Teško? Ne razumem zašto? Probajte i shvatićete. Sada vam je veoma važno da sebi date ljubav i vrednost, a da to ne očekujete od drugih. 

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker