ASTOLOGIJA

Vikend horoskop od 26. do 28. januara: Slobodni Ovnovi - stiže LJUBAV, jedan znak mora pod hitno da se ODMORI

0

Na nebu se igra prava mala predstava, a vi pogledajte šta je to što čeka vaš horoskopski znak ovog vikenda

VIKEND HOROSKOP OD 26. DO 28. JANUARA
VIKEND HOROSKOP OD 26. DO 28. JANUARAfoto: NDAB Creativity/Shutterstock

Strelac


Ako ste hteli da tražite novi posao, došlo je vreme. Sva je prilika da pronađete upravo ono što vam treba. Možda ćete čak i svoj hobi pretvoriti u profitabilan posao. Možete potrošiti novac na ovo, ali u suprotnom je bolje zadržati, period nije baš najpovoljniji, morate imati barem mali finansijski vazdušni jastuk. Tokom vikenda vas čeka sastanak sa osobom koja može da vam pomogne da ostvarite planove u budućnosti.

Jarac

Jarčevima će biti korisno da se sete da su oni ipak učesnici društvenog života i moraće da vode računa o drugima kako ne bi ušli u dugotrajan sukob. Ovo je pravo vreme da pokažete svojim voljenima koliko ih cenite. Organizujte seosku šetnju ili topli porodični događaj ovog vikenda. Postavite ciljeve i idite ka njima. Kako znate – mirno i sistematski. Ali nema potrebe da delite svoje planove, sve dok se to tiče samo vas.

Vodolija


Da bi vikend prošao dobro, Vodolije treba da budu veoma oprezne: da se ne mešaju u avanture, da ne odgovaraju na sumnjive i preunosne ponude i da poštuju saobraćajna pravila. I ni u kom slučaju ne bi trebalo da kršite zakon - to će vas koštati previše, i bukvalno i figurativno.

Riba


Rođaci su dobri, ali ćete u jednom trenutku početi da mislite da bi bilo bolje da ih je manje u vašem životu. Neki će želeti da vam upropaste odmor koji ste planirali za vikend - nemojte im dozvoliti. Uvek možete dati korisne savete, ali rešavanje problema za njih, posebno finansijskih, je loša ideja. Sačuvajte svoje živce i resurse.

*Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Šta je mundalna astrologija?

makonda-tracker