ASTROGIJA

Nedeljni horoskop PAVELA GLOBE od 1. do 7. januara 2024.: Blizance čeka SREĆA U LJUBAVI, a ko treba da se čuva POHLEPE?

1

Zavirite među zvezde i vidite šta je to što vas čeka u prvoj nedelji nove godine 

NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBE
NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBE foto: DMITRY KOSTYUKOV / AFP / Profimedia

Pavel Globa je najiskusniji i najprepoznatljiviji stručnjak za zvezde i planete. Njegove prognoze su veoma važne, jer pomažu ljudima da pronađu sreću i pravilno planiraju stvari za budućnost. Početak 2024. je važan period, pa nemojte propustiti preporuke u nastavku.

 

Astrolozi sajta dailihoro.ru i stručnjaci portala megagoroskop znaju šta je potrebno Znacima zodijaka da brzo ostvare svoje ciljeve u svim oblastima života u prvoj nedelji januara.

 

Njihov savet će vam pomoći da se brzo prilagodite željenoj talasnoj dužini. Glavni savet za ovu nedelju za svaki znak je da ne izgubite svoje prave ciljeve, da ne zalutate. Ovo je vreme povećane svesti i duhovne potrage, duhovnog rasta . Ljubav, posao, posao, prijateljstvo, finansije - apsolutno sve će od nas zahtevati trezven pogled i mudar pristup.

 

Ovan


Ove nedelje Ovnovi će konačno moći da otkriju razloge svojih prošlih neuspeha. Izuzetno je važno voditi računa o svom zdravlju, pa će vam trebati mnogo snage i energije. Ako je Ovan sada na odmoru ili se opušta, onda ne može da razmišlja o poslu. Ova nedelja je stvorena posebno za romantiku, pronalaženje ljubavi, provođenje vremena sa porodicom. Na kraju nedelje, možda ćete želeti svetle senzacije. Važno je voditi računa o svom zdravlju.

 

Bik


Pozitivne reči i misli će najviše privući sreću. Bik će to posebno snažno moći da oseti upravo sada. Ovih sedam dana biće uspešni za sve oblasti života. Bik treba da radi prijatne stvari. Takođe, od 1. do 7. januara možete bezbedno da počnete sa popravkama ili povlačite poteze. Kupovina će takođe biti veoma korisna. Naročito ako je Bik želeo da kupi nešto veoma važno i skupo, ali nije uspeo da to uradi prošle godine.

Blizanci


Blizance čeka sreća u ljubavi. Oni koji su već u vezi ili braku moći će da povrate poverenje, dostignu novi nivo, poboljšaju komunikaciju i prevaziđu negativnost. Nova poznanstva za samce ovog znaka biće najbolji izbor. Blizanci će postati mnogo harizmatičniji. Sve što im sada treba je dobro raspoloženje. Važno je raditi i odmarati se i ne biti previše strog prema sebi.

 

Rak


Rakovi mogu bezbedno da počnu da transformišu svoj dom, sobu, kuću. Astrolozi takođe preporučuju akumulaciju znanja - čitanje knjiga, pohađanje majstorskih časova. Najgora stvar koja se sada može desiti je pohlepa. Ona definitivno neće dovesti Rakove do njihovih ciljeva. Promena okruženja će vam pomoći da bolje razumete sebe i da skrenete misli sa rutine i opustite se. Poslovni put je idealan izbor za radoholičare i one koji se ne plaše da rade na praznicima.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker