astro

Šta donosi PUN MESEC u OVNU? Jarčevi, čuvajte se ISHITRENIH ODLUKA, Vodolije, pripazite na rečnik (ZA SVAKI ZNAK)

0

Proverite kakve su astro prognoze za vaš horoskopski znak.

Poslednji supermesec stiže 29. septembra.
Poslednji supermesec stiže 29. septembra.foto: Shutterstock/Paramonov Alexander

Septembarski pun mesec u Ovnu, osvetljava svačiju želju i ohrabruje ga da deluje.


Poslednji supermesec u 2023. godini će se dogoditi 29. septembra u 11:57 po srednjeevropskom vremenu.


Proverite kako će supermesec uticati na vaš horoskopski znak:

 

  • Ovan


Ovnovi će biti glavni lik tokom septembarskog punog meseca.

Nakon nekoliko nedelja davanja prioriteta romantičnim vezama, vaše lične ambicije će postati centar vaše prve kuće, piše Conciousreminder.

 

Ako ste bili ometeni zbog nedavnog druženja, vreme je da se ponovo fokusirate na zadatak koji imate. Koji novi projekti zahtevaju vašu potpunu pažnju? Sada je vreme da uradite ono što najbolje radite: koncentrišite se na ciljeve koje ste sebi postavili.

 

  • Bik

 

Bićete inspirisani da napravite korak unazad i provedete neko vreme sami dok septembarski pun mesec obasjava nebo. Iako ste obično prilično društveni, bićete privučeni ciljevima koji zahtevaju da se isključite sa ostatkom sveta.

 

Ako ste razmišljali o tome da započnete novu rutinu ili praksu, sada je vreme. Ako, s druge strane, pokušavate da prekinete lošu naviku, vaša motivacija da to učinite biće na vrhuncu svih vremena

 

  • Blizanci

 

Vaša energična prijateljstva će doći u fokus 29. septembra, ohrabrujući vas da se udružite i započnete projekat ili poduhvat.

 

Navikli ste da preuzmete vođstvo u svojoj zajednici, ali vaš doprinos će ovog dana biti prepoznat više nego obično.

 

Nemojte se iznenaditi ako drugi budu tražili da danas preuzmete inicijativu, Blizanci - vaša sposobnost da pokrenete stvari biće veoma cenjena.

 

 

  • Rak

 

Tokom septembarskog punog meseca, vaša karijera i profesionalni napori biće vaš glavni prioritet, motivišući vas da preduzmete akciju i prihvatite priliku za liderstvo.

 

Očekujte da ćete ovog dana dobiti priznanje za svoj trud. Možda je projekat za koji ste bili odgovorni završen, ili je možda na snazi promena posla. U svakom slučaju, razgovaraće se o vašoj sposobnosti da preuzmete inicijativu na poslu.

 

  • Lav


Pun Mesec u Ovnu 29. septembra će istaći vaše nezavisne sisteme verovanja i želju da proširite svoje vidike. Mogli biste trenutno da budete na solo putovanju ili biste mogli sami da idete na čas koji vam omogućava da provedete mnogo vremena samostalno učeći.

 

Možda ćete se čak osećati prinuđenim da podelite neka od svojih otvorenih mišljenja sa onima oko vas, što će rezultirati nekim žestokim debatama. Danas je dobar dan za izlazak iz uobičajene rutine, jer ćete želeti da odnesete veći zalogaj od života nego inače.

 

  • Devica


Supermesec osvetljava vaše zajedničke resurse i granice sa drugima, podstičući vas da potvrdite svoju nezavisnost u svojim ličnim poslovima. Od vas se traži da razmislite o tome kako možete da održite svoju nezavisnost i autonomiju dok delite imovinu ili prostor sa ljudima u vašem životu.

 

Možda sami otplaćujete dug ili pomažete nekome kome je potrebna. U svakom slučaju, razmišljaćete o svojoj ličnoj ulozi ne samo u svojim poslovima, već i u poslovima onih oko vas.

Nastavak vas očekuje na narednoj strani...

 

makonda-tracker