proleće donosi iznenađenja

Spremite se za VELIKE PROMENE u APRILU: Stiže VELIKI STELIJUM u Biku i donosi PREOKRET (za sve znakove Zodijaka)

0

U aprilu 2024. desiće se fenomenalan događaj – ogromna grupa planeta će se okupiti u znaku Bika.

Veliki astrološki događaj donosi promene u aprilu
Veliki astrološki događaj donosi promene u aprilu foto: Shutterstock / Cristina Conti

Lav


Događaj će se odnositi na uspon u vašoj karijeri – Veliki Stelium će se održati u vašoj kući statusa, što znači da biste iznenada mogli dobiti novi zadatak. Generalno, ljudi bi mogli postati svesni vas i vaša popularnost bi se mogla povećati.

 

Pored toga, događaj bi vam mogao doneti živopisnu ljubavnu priču dok Uran i Jupiter vladaju vašim sektorom odnosa i braka. To znači da se možete venčati, razvesti ili imati aferu sa visokorangiranom osobom.

 

Devica

 

Događaj će biti posvećen vašem fenomenalnom napretku, kao i učenju i širenju pogleda na svet. Prvo, možda ćete jednostavno postati poznatiji jer se Veliki Stelium dešava u vašoj popularnoj kući, a drugo, očekuje vas veliki proboj u stambenim zgradama.

 

Jupiter vlada vašim sektorom nekretnina, tako da možete kupiti stan, zemljište ili poslovni prostor. U svakom slučaju, događaj će vam biti od maksimalne koristi, jer će se odvijati u elementu zemlje koji je vezan za vas. To znači da će vas Univerzum povući napred, da tako kažem, ka finansijskom uspehu i prosperitetu.

 

Takođe je moguće da ćete se upustiti u obuku koja bi na kraju mogla da promeni vaš rad.

 

 

Vaga


Događaj se odvija u vašem sektoru velikih transakcija, tako da ćete najverovatnije dobiti veliku sumu, uzeti hipoteku, kredit ili dobiti nasledstvo. Događaj se takođe može odnositi na vašu braću i sestre, jer Jupiter vlada rođacima u vašoj karti. Jedan od njih može imati kriznu situaciju.

 

Verovatno će početi popravke u vašem domu, što će zahtevati veliku sumu.

Ako planirate operaciju, bolje je da to uradite u maju/maju, kada će vaš vladar Venera biti u konjunkciji sa Uranom i Jupiterom.

 

Škorpija


Događaj se odvija u vašem sektoru veza, što znači da možete doživeti neku vrstu proboja ili iznenadne situacije sa svojim partnerom. Na primer, možete iznenada upoznati čoveka i skoro odmah se udati za njega.

 

Verovatna je i odluka o raskidu, razvodu ili napuštanju partnera, ali u istom slučaju ćete sa njim napraviti važnu finansijsku transakciju vezanu za finansijske obaveze i nekretnine. Na vašem grafikonu Jupiter vlada novcem, a Uran stanovanjem, tako da na proleće možete da uložite velika ulaganja u stan ili kuću ili da prodate nekretninu i dobijete veliki kapital.

 

Nastavak na sledećoj strani ... 

 

makonda-tracker