ZAVIRITE MEĐU ZVEZDE

Šta RETROGRADNI URAN (od 28.8.2023. do 27.1.2024.) donosi horoskopskim znacima? Vage, preispitajte stavove o NOVCU

0

Retrogradni Uran u Biku 2023. godine okrenuće sve naglavačke. 

Kako će retrogradni Uran uticati na Vage?
Kako će retrogradni Uran uticati na Vage?foto: Shutterstock

Vaga

 

Ova retrogradnost naglašava vašu osmu kuću finansija, seksa, dugova i investicija. Lang preporučuje da ispitate svoja uverenja u vezi sa novcem i investicijama i otkrijete kako vaš odnos prema novcu utiče na vaš osećaj kontrole i sopstvene vrednosti.

 

- Postoji zaista složen odnos između ljubavi i novca, a Vaga to oseća više od bilo koga, jer je to znak koji je veoma fokusiran na partnerstvo, jednakost i ravnotežu-  kaže Lang. Govoreći o ravnoteži, ovo je takođe odličan trenutak da se pomirite sa dugovima koje dugujete, bilo bukvalno ili figurativno, i razmislite kako biste ih mogli otplatiti.

 

Škorpija

 

Ova retrogradnost se odnosi na vaša partnerstva, jer se dešava u vašoj sedmoj kući odnosa. Odvojite malo vremena da razmislite o tome kako su vaše najvažnije romantične, platonske ili poslovne veze usklađene sa onim ko ste sada i kakvu ulogu igraju u vašem životu.

 

Možda se funkcija ili oblik ovih veza mora transformisati kako bi odgovarao vašim budućim planovima. Iskoristite ovaj trenutak da introspektirate zašto i kako vaša dinamika treba da se promeni.

 

 

Strelac

 

Imate urođenu želju za slobodom. Dok se Uran kreće kroz vašu šestu kuću zdravlja, dobrobiti i rutine, razmislite kako biste mogli da unesete neku avanturu u svoj svakodnevni život.

 

Da li ste se držali ideje da vaš dan mora da počne u cik zore ili da je odmor zapravo lenjost? Da li ste odgajani da verujete da je raspored od devet do pet jedini pravi način da radite, ili da je najbolji način da budete u formi trčanje? Retrogradni Uran je vreme da izbegavate dugotrajne ideje – posebno one koje ste usvojili od drugih i koje se ne poklapaju sa vašom ličnošću – i razmislite kako da zacrtate svoj put kada je u pitanju način na koji provodite dane.

 

- Razmislite o tome da li postoje aktivnosti i prakse koje mogu biti veće podrške vašem zdravlju i blagostanju od onih koje radite - predlaže Lang.

 

Jarac

 

Prihvatanje igre i zabave možda nije vaša stvar, ali odmetnuti Uran koji se kreće unazad kroz vašu petu kuću kreativnosti, dece i zadovoljstva gura vas da uradite upravo to.

 

Kao rezultat napornog rada i igranja po pravilima, možda ćete se osećati ugušeno u svojoj trenutnoj sposobnosti samoizražavanja — zbog čega Skiner predlaže da se fokusirate na to kako da negujete svoje unutrašnje dete.

 

Posvetite malo vremena svojoj željenoj kreativnoj potrazi (ili onoj koju ste možda voleli kao dete) i dozvolite sebi da se opustite i budete malo opušteniji i razigraniji.

 

Kako će retrogradni Uran uticati na Vodolije?
Kako će retrogradni Uran uticati na Vodolije?foto: Shutterstock

 

Vodolija

 

Ovaj retrogradni Uran bi mogao da vas vidi kako lečite porodičnu traumu. Uranov put se kreće kroz vašu četvrtu kuću kuće i porodice, tako da Lang kaže da ćete možda biti gurnuti da „kopate u svoje korene“ da biste razumeli kako su vas poreklo i prošlost vaše porodice oblikovali na očigledan i nejasniji način.

 

Provedite ovo vreme oslobađajući se svih porodičnih zavrzlama koje vas muče.

 

Ribe

 

Retrogradni Uran se kreće kroz vašu treću kuću komunikacije i učenja. Pošto se u ovoj kući radi o percepciji – „kako vidimo stvari i kako ih komuniciramo“, kaže Skiner – ovo je vreme da razjasnite kako se osećate pre nego što to podelite sa drugima.

 

Skiner preporučuje da vođenje dnevnika postane deo vaše redovne rutine. Dobićete izvesnu jasnoću i uvid u svoje unutrašnje misli, kao i neku praksu u njihovom organizovanju, što može biti od pomoći kada budete morali da ih prenesete drugima u budućnosti.

 

Bonus video:

 

Na jedna znak će najviše uticati retrogradni Neptun:

 

 

makonda-tracker