zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (od 27. avgusta do 3. septembra)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

astro prognoza za svaki znak zodijaka za nedelju pred nama
astro prognoza za svaki znak zodijaka za nedelju pred namafoto: Denis Belitsky/Shutterstock

OVAN

Nedeljni horoskop od 28. avgusta do 3. septembra 2023. godine vam donosi burnu nedelju. Početak nije "obećavajući", imate utisak da su se svi ljudi i događaji urotili protiv vas. Fokusirajte se na organizaciju, zvezde kažu da se tu krije ključ uspeha. Uspešna osoba iz poslovnog okruženja može mnogo da vam pomogne, poslušajte je. Odnos sa partnerom postaje "klimav", vodite računa o rečima koje mu upućujete kako se kasnije ne biste pokajali. Zdravlje je odlično, savet je da više spavate. Najbolji dani biće vam četvrtak i nedelja.

 

BIK

Vaš nedeljni horoskop vam predviđa niz uspeha na koje ćete biti ponosni! Početkom nedelje ne pomerate, već postavljate granice kojima se okolina divi. Rad, red i disciplina je vaša parola i recept za ostvarenje cilja. Finansijska situacija doživljava veliki napredak, bićete ponosni na sebe. Obratite pažnju na osobe iz poslovnog okruženja kojima previše izlazite u susret, čini se da neko koristi vašu dobru volju. Ispunjeni ste u ljubavi, slobodni za vikend mogu da očekuju zanimljivo poznanstvo. Najbolji dani biće vam utorak i subota.

 

 

BLIZANCI

Početak nedelje donosi poteškoće u poslu, naročito onima koji se bave privatnim biznisom. Prepreke će biti rešive, ali iskoristite pomoć koja vam se pruža. Ne insistirajte da sve obavite sami, naročito ako osećate da ne možete sve da postignete. Velike promene u ljubavi stižu pred sam kraj sedmice. To će vam probuditi lepe emocije koje su vam falile. Horoskop vas savetuje da putovanje odložite za neki drugi put, mogući su problemi sa papirologijom i dokumentacijom. Više spavajte. Najbolji dani biće vam ponedeljak i petak, piše Mondo.

 

RAK

Nedeljni horoskop od 28. avgusta do 3. septembra 2023. godine kaže da je ovo povoljan period za sve obaveze, zadatke i projekte koje ste započeli, a niste dovršili. Ići će vam mnogo lakše nego što uopšte možete da zamislite. Sredinom nedelje vas čeka zanimljiva ponuda koja će u vama probuditi veliko interesovanje. Moguće da je reč o nečemu potpuno novom, zvezde kažu da je vreme da izađete iz zone komfora. Partner želi da budete više posvećeni, ali vi ne želite ništa da "silite". Budite iskreni i razgovarajte. Najbolji dani biće vam sreda i četvrtak.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker