leptirići rade

Veliki LJUBAVNI HOROSKOP za drugu polovinu jula: Rakovi će imati uzbudljivo iskustvo, a ko će da stane na LUDI KAMEN?

0

Sa Venerom i Neptunom u konjunkciji, nepredvidivo reagujemo u ljubavi i prijateljstvu.

Veliki ljubavni horoskop za drugu polovinu jula
Veliki ljubavni horoskop za drugu polovinu jula foto: Shutterstock/Ivanko80

Preispitujemo svoja prava osećanja prema drugoj osobi i/ili njihova osećanja prema nama.

 

Sa Marsom i Plutonom u konjunkciji, ponašamo se žešće nego što smo nameravali, sa nemilosrdnom odlučnošću koja nas iznenađuje. Imamo ogromnu želju da se dokažemo. Forsiramo teme koje je bolje ostaviti na miru, piše Net.hr.

 

Sa Venerom i Neptunom u konjunkciji, nepredvidivo reagujemo u ljubavi i prijateljstvu. Preispitujemo svoja prava osećanja prema drugoj osobi i/ili njihova osećanja prema nama. Povlačimo se u svet snova gde možemo da posmatramo lice voljenih.

 

 

Sa Merkurom i Neptunom u trigonu, čujemo neizgovorene reči ili čitamo između redova. Dobro radimo u nauci i tehnologiji. Vodimo se osećanjima. Kao kompjuterski programeri, na primer, osećamo program koji kreiramo, jer smo nesvesno deo njega, pa možemo da osetimo potencijalne greške.

 

Ovan

 

Za koji dan počinje vaš period smirenosti. Mars će „putovati“ od dramatičnog i pozorišnog Lava do vredne i uslužne Device i dobićete konkretnu (majstorsku) poslovnu obuku. U ljubavi vas prati racionalno proračunato hlađenje emocija.

 

Bik

 

Od ponedeljka pa nadalje bićete fino uravnoteženi i više pažnje posvetite sopstvenom zdravlju. Ako u poslednje vreme niste vežbali, vratićete se redovnom vežbanju. Upoznaćete novu simpatiju u poznatom restoranu na egzotičnom ostrvu.

 

Bikovi bi mogli da upoznaju srodnu dušu
Bikovi bi mogli da upoznaju srodnu dušufoto: Shutterstock / baranq

 

Blizanci

 

Kvadrat Marsa na vašem rođenom Suncu ima iritirajući efekat na vaš bipolarni bioritam. Ova polovina meseca je predviđena za uživanje. Partner će učiniti sve da budete srećni. Dok vi odmarate, ležite, sunčate se, drugi vas služe... Bolje ne može, zar ne?

 

Rak

 

Račici vole da borave u blizini vodenih površina i lako ih je prepoznati jer njihova koža postaje ružičasto (neprirodno) crvena. Kada tome dodamo i vaše okruglo lunarno lice, nemoguće vas je primetiti. Želite da probate neke nove stvari poput vođenja ljubavi u vodi? Uživajte u svom elementu!

 

 

Lav

 

Mars napušta Lava i konačno – prima 'poljubac smrti' od Plutona! Uzimajući u obzir celokupno vaše pleme Lav, oni rođeni sredinom avgusta biće najskloniji nemilosrdnom i osvetoljubivom ponašanju. Nećete pogrešiti ako svima (i sebi) oprostite! U ljubavi ćete dobiti onoliko koliko dajete.

 

Devica 

 

Ulazak Marsa u Devicu podići će vam samopouzdanje, ali samo nakratko, jer vas nezgodni opozicioni Saturn u Ribama neće lako pustiti. Računajte na frustracije seksualne prirode. Ako mislite da ste postali impotentni, mogli biste da doživite gadan napad panike!

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker