amorova strela

4 znaka Zodijaka će se ovog leta zaljubiti kao NIKADA DO SAD: Rak je spreman za novu avanturu, a ko će naći srodnu dušu?

0

Početak leta za neke horoskopske znake donosi iznenađenja na koja neće ostati ravnodušni 

 4 znaka Zodijaka će se zaljubiti tokom ovog leta
4 znaka Zodijaka će se zaljubiti tokom ovog leta foto: Shutterstock / baranq

Leto kuca na naša vrata i svi oni koji su spremni, ovog trenutka mogu da krenu u avanturu koja bi mogla da ih povede put emocionalnog zadovoljstva. 

 

Jun, jul i avgust će pojedinim znakovima Zodijaka donete novu ljubavnu vezu iz koje se mogu izroditi toliko jaka osećanja da ćete poželeti da ih zauvek sačuvate.

 

Hajde da vidimo koji horoskopski znaci ovog leta imaju najveće šanse da pronađu ljubav.

 

 

Rak


Rakovi, zvezde će vas blagosloviti u oblasti ljubavi ovog leta. Početak leta označava početak vašeg rođendanskog meseca, a sa njim dolazi i povoljan period za nova ljubavna poznanstva. Otvoreni ste, društveni i spremni za nove avanture. Šanse da upoznate nekog posebnog su velike.

 

Bik


Bik, planeta Venera je na vašoj strani ovog leta. Vaša prirodna odlučnost i strast će vam doneti mnogo prilika kada je ljubav u pitanju. Takođe, vaša ljubav prema malim stvarima će verovatno privući pravu osobu u vaš život.

 

Ko će se tokom leta ludo zaljubiti?
Ko će se tokom leta ludo zaljubiti?foto: Shutterstock/4 PM production

 

Strelac


Strelac, vaše putovanje u pronalaženje ljubavi moglo bi da počne ovog leta. Jupiter, planeta sreće, uspeha i bogatstva, mogao bi da vas usmeri ka nekome ko će obogatiti vaš život na načine na koje niste očekivali.

 

Vaga


Vaga, ovo leto će vam doneti ravnotežu na svim poljima, što uključuje i ljubav. S obzirom na to da vama vlada Venera, simbol ljubavi, velike su šanse da ćete pronaći nekoga ko će vam doneti harmoniju i sreću za kojom tražite.

 

 

makonda-tracker