astro prognoza

Problemi iz 2022. godine VRTOGLAVO nam se VRAĆAJU, a PREVARE razotkrivaju: Šta sve donosi Retrogradni Neptun u Ribama?

0

Šta donosi Retrogradni Neptun do decembra? Jednom rečju, suočavanje!

foto: vetre/Shutterstock
foto: vetre/Shutterstock

Astrološki gledano, period pred nama donosi nam sasvim novu i drugačiju energiju. Naime, energija planete Neptun sada će doći do izražaja, jer stiže doba kada će zavladati retrogradni Neptun u Ribama.

 

Problemi s kojima smo se suočavali u decembru 2022. godine mogli bi da nam se vrate na svojevrstan način u živote. Retrogradni Neptun nam skida ružičaste naočare i donosi nam apsolutno buđenje i otkrivanje istine i posebno turbulentno leto.

 

Neptun će putovati retrogradno od 30. juna do 6. decembra 2023. godine, i to u znaku Riba. Kako je planeta Neptun vladar vode, kreativnost, snova i prevare, deluje kao da nam "baca veo" na um, pravi iluzije, a zapravo je to prilika da se izmaknemo od realističkog sagledavanja stvari i znak da se povučemo u unutrašnji svet, kako bi sve dobilo novi aspekt gledišta. Tako će nas ovaj period podsetiti kako možeom gledati na stvari na drukčiji način, što nam može pomoći i za rešavanje nekih problema.

 

 

Međutim, kada Neptun krene retrogradno, taj veo se diže i suočavamo se s istinom. Prevare se razotkrivaju, istina se saznaje, neistine dolaze na videlo. 

 

Osvrnite se na događaje od prošlog decembra i spoznajte da li treba da sami neku istinu otkrijete dok ne bude kasno. Suočite se sa problemima koje ste potisnuli. 

 

retrogradni neptun do decembra donosi razotkrivanje istine
retrogradni neptun do decembra donosi razotkrivanje istinefoto: Shutterstock / Ironika

Neptun je planeta bega. Retrogradno kretanje Neptuna nas vraća u stvarnost. Prisiljava nas da se suočimo sa stvarima i onim što smo zaobilazili. 

 

 

Ako ste varali, ignorisali istinu, Neptun vas može naterati da se suočite s njom. 

 

Budite spremni na suočavanja!
 

 

makonda-tracker