od 17. juna do 4. novembra

Šta donosi RETROGRADNI SATURN? Neko menja odnos sa novcem, a neko se suočava sa krizom identiteta (ZA SVAKI ZNAK)

0

Šta svaki horoskopski znak očekuje tokom perioda retrogradnog Saturna?

Jarčevi će redefinisati svoje ideje.
Jarčevi će redefinisati svoje ideje.foto: Shutterstock/Mila Supinskaya Glashchenko
  • Vage: Vaše navike će se promeniti


Kako Saturn ovog meseca bude retrogradan u Ribama, biće naglašen način na koji vežbate disciplinu u svojim rutinama, dobrobiti i svakodnevnim ritualima. Pokušavate da primenite više strukture u ovoj oblasti od marta, ali sada ćete revidirati kako se nosite sa svojim odgovornostima.

 

Ako ste se držali nerealnih standarda, Vage, vreme je da se opustite. Samo ne preterujte, jer ne želite da poništite napredak koji ste postigli.

 

  • Škorpija: Vaše kreativne granice će biti eliminisane


Granice i ograničenja koja ste primećivali u svojim kreativnim potragama i aktivnostima u potrazi za zadovoljstvom počeće da blede ovog meseca sa retrogradnim Saturnom. 

 

Dok vam je povećan nivo odgovornosti omogućio da neke od svojih interesa shvatite ozbiljnije, retrogradni Saturn vam omogućava da uživate sa manje ograničenja. Ako ste se osećali kreativno u zastoju, ovaj teret će za sada biti uklonjen.

 

  • Strelac: Vaše kućne obaveze će biti smanjene


Saturn će ovog meseca stati retrogradno u vašu četvrtu kuću kuće i porodice, olakšavajući neke od odgovornosti koje ste preuzeli u ovoj oblasti od marta.

Kao slobodoumni znak zodijaka, tražite puno oslobođenja i ekspanzije u svom ličnom životu, ali dužnosti i obaveze su ovde najverovatnije porasle u poslednje vreme.

 

Period retrogradnog Saturna je prilika da preispitate neke od poslova koje ste možda pristali da uradite i da olakšate svoj teret ako je potrebno.

  • Jarac: Redefinisaćete svoje ideje


Vaš vladar karte - Saturn - će stati retrogradno 17. juna, što će vas navesti da preispitate neke od svojih trenutnih misli i mišljenja. Od marta tražite nove načine da neke svoje ideje sprovedete u delo, a retrogradnost je prilika da sanjate malo veće.

 

Ako su Saturnove granice otežale maštovitost, očekujte da će se neke od ovih mentalnih barijera sada nestati.

 

  • Vodolija: Vaš odnos sa novcem se menja


Retrogradni Saturn Vodolijama donosi preispitivanje finansijskih granica i ograničenja koja su postavile.

 

Bićete mnogo svesniji kako ste trošili svoje vreme, novac i energiju poslednjih meseci, i kako ovaj retrogradni Saturn napreduje, preispitaćete se kako održavate ove stvari.

 

Ako ste bili previše strogi u pogledu toga kako uživate u plodovima svog rada, sada je vreme da se malo opustite. Međutim, sada je možda pravi trenutak da razmislite o nekim od svojih dugoročnih ciljeva u ovoj oblasti.

 

  • Ribe: Možda ćete doživeti krizu identiteta

 

Saturn će postati retrogradan u vašoj prvoj kući ličnog identiteta i individualnosti 17. juna, pozivajući vas da razmislite o tome kako delite sebe sa svetom oko sebe.

 

Saturnovo prisustvo u vašem znaku od marta je dodalo osećaj odgovornosti i posvećenosti, što vas je navelo da budete promišljeniji o tome kako se pojavljujete i delujete.

 

Kako retrogradnost napreduje, vi ćete revidirati neke od svojih napora da ih uskladite sa svojom željom za istinskim, nefiltriranim oslobođenjem.

 

makonda-tracker