ASTRO PROGNOZE

Mesec novih ljubavi: Koja 4 horoskopska znaka mogu u maju da upoznaju srodnu dušu?

0

Saznajte koja 4 horoskopska znaka u maju imaju priliku da upoznaju novu ljubav - astrolozi ističu da njih očekuju faze flerta i zanimljivih sastanaka!

foto: ezhenaphoto/Shutterstosk
foto: ezhenaphoto/Shutterstosk

Maj nije samo najtopliji mesec proleća kada sve cveta, u njemu nam mogu zagrejati srce i neke nove ljubavne priče.

 

Ukoliko tražite srodnu dušu, proleće je period kada su ove romantične vibracije u vazduhu, a astrolozi smatraju da će neki znaci Zodijaka posebno imati sreće, piše Sensa.

 

Saznajte koja 4 horoskopska znaka u maju imaju priliku da upoznaju novu ljubav:

 

  • Rak

 

Mogući su sastanci u ovom prolećnom mesecu. Da biste razumeli da li je osoba prikladna ili ne, trebalo bi odmah da komunicirate sa otvoreno i da se bolje upoznate. Možda ćete biti iznenađeni koliko oboje možete postati bliski. Ne ignorišite one koji pokušavaju da vam privuku pažnju. Takođe, osobe rođene u horoskopskom znaku Raka treba da podele svoja zapažanja i filozofiju ako žele da ostvare ozbiljniju vezu.

  • Bik

 

Poslednji mesec proleća biće ispunjen raznim događajima. Naravno, neće proći bez srčanih poslova. Sada je vreme da ustanete, da se povežete dublje sa sobom, podignete glavu i zaista verujete da ste vredni ljubavi i divljenja. U maju će Bikovi sigurno upoznati posebnu osobu za sebe ako su samouvereni i druželjubivi.

 

  • Vodolija

 

Umesto da se suzdržavaju, Vodolije treba da se opuste i budu spontane u maju. Vaši napori neće proći nezapaženo i doneće pozitivne rezultate. Promene u vašem ličnom životu se naziru na horizontu, a od vas zavisi koliko će one biti pozitivne.

 

  • Škorpija

 

Ovog meseca imate izraženu želju za flertovanjem, a uglavnom će vaš prirodni šarm biti na vrhuncu. U maju bi pripadnici horoskopskog znaka Škorpija trebalo da uživaju i zabave se u fazama zavođenja. Vreme je da skinete svoju nepristupačnost i bolje pogledate ljude oko sebe. Astrolog savetuje da ovog meseca probate nešto novo, jer je ovo najbolje vreme da upoznate nekoga posebnog za sebe.

 

makonda-tracker