jeste li među njima?

Nekom donosi najbolji deo godine, a Rakovima daje važnu šansu: 5 znakova kojima bi MLAD MESEC mogao da promeni život

0

Naredni mlad mesec dogodiće se 19. maja, a on će uticati na pripadnike svih horoskopskih znakova, ali će ovih pet biti pod najsnažnijim uticajem

Uticaj mladog meseca od 19. maja će se odraziti najpozitivnije na 5 znakova zodijaka
Uticaj mladog meseca od 19. maja će se odraziti najpozitivnije na 5 znakova zodijakafoto: Natali.Gats/Shutterstock

Početak 2023. godine bio je prepun astroloških događaja koji su uticali na sve horoskopske znakove, a mlad mesec u Biku 19. maja neće biti mnogo drugačiji!


Za razliku od nedavnog punog meseca, koji je bio vreme da se pritajimo, predstojeći mlad mesec biće period u kom ćemo želeti da promenimo stvari – prodrmamo svoju rutinu, započnemo nešto novo i odredimo kurs za budućnost.


Iako će različiti znakovi Zodijaka biti pod uticajem mladog meseca nejednakog intenziteta, astrološkinja Stina Garbis ističe da će on generalno svima doneti novu perspektivu za postavljanje ciljeva.


Kako mesec raste tokom svog ciklusa, sve smo bliži željenoj manifestaciji – istakla je ona za Bustle. – Majski mlad mesec je prepun prosperitetne energije Bika. Ako postoji nešto materijalno što želite da manifestujete – karijera ili neki sjajan predmet – ovo je mlad mesec u kom bi to trebalo da radite.

 

Na majski mlad mesec utiču Uran, Merkur, Jupiter, kao i Sunce i Mesec, a svi se trenutno nalaze u Biku! To znači da će svako osetiti potrebu da što pre realizuje svoje snove, bili oni mali ili veliki.


Dakle svi znakovi mogu da očekuju da će ih ovaj mlad mesec pogurati dalje ka ostvarenju želja, ali on će imati najbolji uticaj na sledeće.

 

  • Bik

 

Pošto je mlad mesec u znaku Bika, pripadnici ovog znaka osećaće se kao da je čitav svet njihov!


Ovo je vaš najmoćniji deo godine, pa zapišite šta je to što zaista želite i potrudite se da to realizujete – savetuje Stina Garbis.

 

Mlad mesec označava novi početak
Mlad mesec označava novi početakfoto: Max4e Photo, Shutterstock
  • Rak

 

Energija majskog mladog meseca mogla bi podstaći Rakove da nastave neku staru vezu, na prvom mestu prijateljsku. Ako ste prekinuli komunikaciju s nekim ko vam je bio blizak, vreme je da skupite hrabrost da pošaljete poruku s pozivom na kafu i sve razrešite, nastavljajući tamo gde ste stali.


Takođe, 19. maj je sjajan dan da se potrudite oko nekog odnosa koji želite da se razvija još više, bez obzira na to da li je platonski ili romantičan. Neko u vašem okruženju vam je drag? Pozovite ga na ručak!

 

  • Lav

 

Predstojeći mlad mesec sjajan je trenutak za Lavove koji maštaju da promene posao jer im daje veće šanse da konačno dospeju do položaja o kom dugo sanjaju. Prijavite se za nešto o čemu ste maštali i mogli biste prijatno da se iznenadite.


Ukoliko ste zadovoljni svojim trenutnim poslom, onda se ne plašite da tražite povišicu ovih dana jer bi odgovor vrlo lako mogao da bude "da".

 

Uticaj mladog meseca od 19. maja će se odraziti najpozitivnije na 5 znakova zodijaka
Uticaj mladog meseca od 19. maja će se odraziti najpozitivnije na 5 znakova zodijakafoto: Shutterstock/Alexandr Belous
  • Vaga

 

Pripadnici ovog znaka će 19. maja uveče da se osećaju nešto senzualnije nego inače, a njima mlad mesec donosi povoljan trenutak za romantiku, jačanje veze s voljenom osobom i mnogo srećnih trenutaka u krevetu.


Ako ste slobodni, ovo je pravi trenutak da smelo priđete osobi koja vam se dopada.

 

  • Strelac


Strelčevima malo treba da uđu u raspoloženje za žurku, a predstojeći mlad mesec će pojačati ovu njihovu crtu.


Imaćete potrebu da idete na pića, ručkove, u noćni provod, da slavite tuđe i svoje uspehe i srećne trenutke... Bilo šta što vas okružuje ljudima i osmehom za vas je duhovna hrana, a novi mlad mesec će vam pružiti baš to.

 

 

makonda-tracker