astro prognoze

VIKEND HOROSKOP od 28. aprila do 1. maja 2023: Rakovi, ne propuštajte PRILIKE, Vodolije, nađite vreme za LJUBAV

0

Saznajte šta vašem znaku predviđa horoskop za vikend od 28. aprila do 1. maja 2023. godine!

Strelčevi treba da počnu da poštuju vreme i rokove.
Strelčevi treba da počnu da poštuju vreme i rokove.foto: Africa Studio/Shutterstock

Vaga

 

Vreme je da razmotrite o promeni svog ponašanja, da se povežete sa sobom i odlučite šta želite da menjate. Dakle, imate apsolutnu vlast da promenite svoje trenutno rukovodstvo. Otkrijte svoju posebnost koja čini da se vaše iskustvo i vrednosti ističu.

 

Škorpija

 

Možda niste baš najbolje raspoloženi da se skrasite, ali ponekad neka naselja mogu učiniti vaše napore plodonosnijim. Morate negovati način razmišljanja koji poštuje i vaša uverenja i ideale i mišljenja drugih. Stavite se u kožu drugih ljudi da osetite kroz šta oni mogu da prolaze, što bi vam pomoglo da donesete bolje odluke.

 

Strelac

 

Ako čekate do poslednjeg trenutka i ispoštujete rokove, mnogo toga ćete propustiti. Počnite da poštujete vreme i njegovu suštinu, jer to što ste ranije usvojili i prvi ste koji će iskoristiti prednosti, može da vas odvede u carstvo mogućnosti i više dostignuća.

Jarac

 

Stvari će vam postati lakše i jednostavnije kada naučite da cenite ono što već imate, umesto da se žalite na ono što nemate i da prosipate pasulj o tome. Nastavite da verujete da će se ono što želite ostvariti. Izbegavajte da budete pohlepni i mudro ciljajte svoje ciljeve.

 

Vodolija

 

Uvek imajte na umu da pravite kratke pauze tokom celog procesa, jer ako radite previše, možete da se osećate uznemireno i iscrpljeno. Provedite vreme sa voljenom osobom, jer njihova sreća i emocije mogu duplirati vaša pozitivna osećanja.

 

Ribe

 

Posmatrajte sebe i svaki svoj dah onako kako bi ga intuicija prenela, da biste tako usmeravali svoje pokrete. Sledeći put kada se nađete zaglavljeni u bilo kojoj izazovnoj situaciji, verujte ovom instinktu i pristupite odlučnoj akciji jer bi to bilo efikasnije.

 

makonda-tracker