biće burno

4 znaka Zodijaka kojima retrogradni Merkur vraća STARE LJUBAVI: Ko mora da ODOLI, a ko sme da se prepusti strastima?

0

Pripadnici ovih horoskopskih znakova mogli bi da se pomire s bivšim ljubavima tokom retrogradnog Merkura

retrogradni merkur donosi promene na ljubavnom planu
retrogradni merkur donosi promene na ljubavnom planufoto: Anastasia Grig, Shutterstock

Od 21. aprila do 14. maja trajaće drugi retrogradni Merkur ove godine, za koji astrolozi kažu da će biti i najintenzivniji u 2023.


On će, naime, biti u znaku Bika, što donosi mnogo tvrdoglavnosti, tromosti, usporenosti, a naizgled retrogradno kretanje ove planete obično donosi i probleme kao što su loše funkcionisanje elektronskih uređeja, trapavost.

 

Mnogima je, međutim, period retrogradnog Merkura najvažnije zbog povratka bivših ljubavi, želeli to ili ne. Znamo ko će imati najviše sreće, kao i ko će najsnažnije osetiti njegov razorni uticaj, a ko će dobiti priliku za pomirenje u ljubavi?


Prema proceni astrologa, poruku od nekadašnjih partnera ili slučajni susret s njima mogu da očekuju pripadnici sledećih horoskopskih znakova.

 

  • Bik

 

Stara ljubav koja se vraća pripadnicima različitih znakova Zodijaka tokom ove sezone retrogradnog Merkura uglavnom bi mogla da bude neželjena, ali za Bikove je to povratak kom su se dugo nadali.


Ipak, pozitivan ishod nije najizvesniji. Vrlo je moguće da će i ovaj ljubavni susret ili veza biti kratkog daha, pa dobro izvagajte vredi li upuštati se u nastavak priče koja može da vas povredi.

 

Pomirenje s bivšim tokom retrogradnog Merkura
Pomirenje s bivšim tokom retrogradnog Merkurafoto: NDAB Creativity/Shutterstock
  • Blizanci

 

Za pripadnike ovog znaka retrogradni Merkur spremio je nastavak neke ljubavne priče. Bez obzira na to da li je u pitanju novo poglavlje u vezi za koju ste mislili da je otišla u nepovrat ili prilika za ljubav s nekim ko vam se ranije dopadao, očekuje vas nova prilika.


Ipak, očekujte i da bi istorija mogla da se ponovi i da ishod na kraju neće biti dobar, pa ovog puta odigrajte mudrije i proračunato.

 

  • Devica

 

Ljudima rođenim krajem avgusta i početkom septembra ovaj retrogadni Merkur doneće mnoge burne događaje i preokrete.


Šta god da se dogodi, neće biti mirno, tiho i na mala vrata, a ne samo što je moguće da se u tržnom centru sudarite s nekim ko vam je mnogo značio nego ćete možda iz čista mira možda poželeti da pošaljete poruku bivšoj ljubavi. Ipak, od toga bi trebalo da se suzdržite jer položaj Saturna nasuprot Mesecu ne garantuje mnogo uspeha.

 

Kome retrogradni Merkur donosi pomirenje s bivšim ljubavima
Kome retrogradni Merkur donosi pomirenje s bivšim ljubavimafoto: PIXbank CZ, Shutterstock
  • Škorpija


Prošla ljubav mogla bi da napravi probleme pripadnicima ovog znaka Zodijaka, strepe astrolozi.


U to bi mogli da budu upleteni i ljudi iz okruženja vašeg nekadašnjeg partnera, društvo, porodica ili kolege, pa ni slučajno nemojte da se upuštate ako primećujete da osobe oko njega imaju veliki uticaj.


Isto tako, ovaj period mogao bi da bude vrlo napet i vrati neke bolne, čak i traumatične scene, pa budite na oprezu.

 

 

makonda-tracker