šta vam je nebo spremilo?

Nekom krvare STARE RANE, a nekom stiže najlepši deo godine: Detaljna prognoza za POMRAČENJE SUNCA u Ovnu (ZA SVAKI ZNAK)

0

Pomračenje sunca u Ovnu od 20. aprila donosi pojačanu osetljivost i vraćanje u prošlost pripadnicima mnogih horoskopskih znakova

Devojka tokom pomračenja sunca u Argentini
Devojka tokom pomračenja sunca u Argentinifoto: facundo de lellis/Shutterstock
  • Vaga

 

Vaš znak zna ponešto o odnosima, ali ovo pomračenje ide korak dalje.


Dok lebdite nad svojom sedmom kućom kompromisa i posvećenosti, u vašem partnerskom sektoru se dešava buđenje, a vi ste pred izazovom da razmislite o svom suverenitetu i slobodi. Mars je vladar ovog pomračenja, i još uvek "puni" vašu 10. kuću autoriteta, dodajući još jedan sloj mešavini.


Bilo da se radi o emocionalnoj vezi s porodičnim nasleđem ili o vašem identitetu kao roditeljskoj figuri, važno je da postavite čvrste granice.

 

Pomračenje će se, takođe, uskladiti sa Plutonom, naglašavajući promenu srca i/ili želju za priznanjem.

 

  • Škorpija

 

Smrt i ponovno rođenje su vaša stvar, Škorpije!


Potpuno pomračenje sunca u aprilu donosi promenu u vašu svakodnevnu rutinu, što bi takođe moglo poslužiti kao neophodna "detoksikacija" za vas i vaš duh. Spustiće se na vašu odgovornu šestu kuću dok Mars — vaš vladar pomračenja — nastavlja da putuje kroz Raka i vašu ekspanzivnu devetu kuću samootkrivanja.


Možda niste shvatili sve "sledeće korake", ali to ne znači da božanski plan nije u toku. U međuvremenu, ovo je prilika da razmislite o dinamici svog ličnog razvoja i sazrevanja. U sukobu sa vašim modernim vladarom Plutonom, još više će vas približiti mentalnom, fizičkom i duhovnom blagostanju.

 

  • Strelac

 

Zbog aktivacije srčane čakre i obnavljanja samoizražavanja, vaše unutrašnje dete sija tokom ovog pomračenja sunca, Strelčevi.


Vaša peta kuća autentičnosti i samoljublja se puni energijom, dok njen vladar pokreće vašu osmu kuću intimnih zajednica i zajedničkih resursa. Stoga je važno razmisliti o snazi koja stoji iza vaših želja i da li potiče od neke stare rane koje niste svesni.


Da li su vam ovi postupci i razmišljanja autentični ili postoji bol iz prošlosti koji previđate?


Mars će se suočiti sa ranjenim isceliteljem Hironom u vašoj petoj kući sreće i dece, naglašavajući nešto što je u procesu lečenja.


Pomračenje će takođe izvršiti kvadrat Plutona u vašem komunikacijskom sektoru, donoseći otkrića i osvešćenje. Ovo je period kad biste mogli biti korisni za društvo.

 

Sreća će biti naklonjenija nekim znakovima pod uticajem pomračenja sunca
Sreća će biti naklonjenija nekim znakovima pod uticajem pomračenja suncafoto: pikselstock, Shutterstock
  • Jarac

 

Pored "punjenja" vaše četvrte kuće doma, porodičnih odnosa i najdubljih osećanja, vladar pomračenja Mars nastavlja da rasplamsava vašu sedmu kuću kompromisa, partnerstva i važnih drugih.


Iako vas ovo vraća korenima, takozvana "suštinska rana" bi mogla da utiče na dinamiku vaše veze.


Ovo je posebno tačno sa Marsom u kvadratu Hirona; nemojte potkopavati ono što sada isplivava na površinu.


Ako ste skloni defanzivi u svojim odnosima, ovo je nešto o čemu treba da razmislite, jer ste upravo u procesu menjanja sebe i sopstvene osnove. Pomračenje će takođe biti "izazvano" Plutonom u Vodoliji, zbog čega će biti naglašene vrednosti u koje verujete.

 

  • Vodolija

 

Nešto gasi vašu radoznalost i vodi vas novim putem, Vodolije.


Uzdrmaće vašu neposrednu treću kuću komunikacije, unutrašnjih krugova i lokalnih poslova. Vladar pomračenja Mars, nastavlja da pokreće teme šeste kuće, kao što su vaše zdravstvene navike i svakodnevni poslovi. Važno je da ostanete verni svojim željama i autentičnosti, a istovremeno vodite računa o svojim odgovornostima i dužnostima.


Mars istovremeno kvadrira s isceliteljem Hironom, naglašavajući ranjivost i/ili prošlu ogorčenost u tom procesu. Međutim, nakon svog nedavnog pojavljivanja u vašem znaku, Pluton će izazvati pomračenje koje, zauzvrat, donosi svetlost mračnijim atributima vaše ličnosti i osećaja sebe.


Suočavanje sa ovim delovima sebe nije lako, ali je ipak neophodno za vaš rast i transformaciju.

 

  • Ribe

 

Oslobodite se i počastite svoju individualnost, Ribe.


Pomračenje Sunca će "zapaliti" vašu drugu kuću finansija i sistema vrednosti koja traži stabilnost, dok njegov vladar Mars nastavlja da daje energiju vašoj petoj kući autentičnosti, prepoznavanja i samoizražavanja. To je, pre svega, fokusirano na pitanja vašeg srca.


Jeste li sigurni u potragu za onim što vas inspiriše?


Mars će se izjednačiti s ranjenim isceliteljem Hironom, naglašavajući ranu iz prošlosti ili područje ranjivosti u pogledu vašeg osećaja sopstvene vrednosti.

 

Budite ljubazniji prema svom unutrašnjem detetu i čuvajte slobodan prostor i vreme za stvari koje vam istinski donose radost. Pomračenje će se takođe suočiti s Plutonom u Vodoliji, što bi istovremeno moglo da istakne nesvesnu ili tamniju stranu vaših društvenih poslova i fiksaciju na osećaj pripadnosti.

 

 

makonda-tracker