astro prognoze

Venera u Blizancima od 11. aprila do 6. maja donosi LJUBAV: Evo na koja 4 horoskopska znaka će najviše uticati

0

Horoskop za Veneru u Blizancima od 11. aprila do 6. maja će najviše uticati na sledeća 4 horoskopska znaka, posebno u oblasti ljubavi!

Promene na polju ljubavi i napredak - to je ono što nam donosi Venera u Blizancima.
Promene na polju ljubavi i napredak - to je ono što nam donosi Venera u Blizancima.foto: Shutterstock/IKO-studio

Tranzit Venere u Blizancima 11. aprila 2023. godine će uticati na sve nas. Međutim, neki horoskopski znaci mogu da osete ovaj tranzit jače od drugih. Saturn u Ribama će biti u aspektu Venere u Blizancima, što može izazvati trenje u prvoj polovini tranzita, ali bi nam takođe moglo pomoći da steknemo bolji uvid u to šta nam je potrebno za naše odnose, piše Sensa.

 

Međutim, kada se Venera udalji od Saturnovih kandži, mogli bismo da vidimo promenu u dinamici naših odnosa. Venera nam daje mogućnosti da komuniciramo efikasnije. Budite iskreni prema svom partneru i verni sebi, jer kada Merkur krene retrogradno, istina bi mogla da se vrati.


Saznajte na koja 4 horoskopska znaka će najviše uticati Venera u Blizancima od 11. aprila do 6. maja:

  • Blizanci

 

Sada kada se Venera vraća u vaš znak, mogli ste da vidite kulminaciju lekcija iz pomeranja čvorova i retrogradne Venere, oba tranzita u Blizancima. Sada ste spremni da se upustite u novu avanturu dok dočekujete ovaj tranzit. Slično Strelcu, bićete veoma fokusirani na energiju odnosa u narednih nekoliko nedelja.

 

Postoji potreba da se krećete kroz svoje emotivne rane i koncentrišete se na to koliko ste isceljenja inkorporirali u poslednjih nekoliko godina. Saturn u Ribama utire put promenljivim znacima da saznaju više o sebi i vide svoj potencijal. Venera u vašem znaku otvara mogućnosti za ljubav i romansu, ali je podsetnik da ne žurite.

 

  • Devica

 

Uspeh i moć idu ruku pod ruku sa ovim tranzitom. Venera u Blizancima donosi vam inspiraciju, obilje i nove strasti. Mogli ste da vidite sebe kako doživljavate novu ljubav kroz znanje i intelektualnu ekspanziju. Početak tranzita donosi izazove u odnose, ali može biti lakše kroz komunikaciju. Venera donosi mogućnosti da se povežete sa ljudima koji dele vašu viziju.

Strelčevima se otvara put za nove ljubavi i poznanstva.
Strelčevima se otvara put za nove ljubavi i poznanstva.foto: Shutterstock/Kamil Macniak

Odnos sa drugima može biti lak u drugoj polovini ovog tranzita kada Venera nije aspektovana sa Saturnom. To je dobar period za druženje, početak novih avantura kroz čitanje i početak da svoje ciljeve u karijeri sagledavate u novom svetlu. Takođe ćete se osećati mnogo samopouzdanije jer će vam ovaj tranzit omogućiti da gradite, rastete i razmišljate o svojoj karijeri.

 

  • Strelac

 

Sa ovim tranzitom koji donosi harmoniju i nove šanse u vašoj kući partnerstva, spremni ste da zakoračite u sledeću fazu kada je ljubav u pitanju. Bićete više fokusirani na obnavljanje iznutra i primenu onih lekcija iz retrogradnog tranzita Venere u Blizancima od pre nekoliko godina. Sve ovo može da se desi u prvoj polovini tranzita dok uključite promenu u svoju rutinu.

 

Sa Merkurom koji je spreman za retrogradno stanje u Biku, možete očekivati da ćete doživeti deja vu u vezi sa starim vezama, a bivši mogu iznenada da se pojave. Međutim, vi ste evoluirali i naučili mnoge lekcije nakon što ste iskusili kretanje čvorova u vašem znaku. Venera u Blizancima otvara put za nova poglavlja, nova iskustva i novu ljubav u drugoj polovini ovog tranzita.

 

  • Ribe

 

Učite kako da izgradite granice ili da se odvojite od starih navika. Sada, kada Venera ulazi u znak Blizanaca, spremni ste da primenite ono za šta vas Saturn u vašem znaku priprema. Sa ovim tranzitom, ako ste u vezi, biće vam izazovno komunicirati sa partnerom tokom prve polovine. Međutim, tranzit vam takođe omogućava da osetite trenutke radosti i osećaja postignuća, a istovremeno vas uzemljuje.

 

Kreativno, mogli biste da doživite napredak i da se zaljubite u svoje projekte. Energija Blizanaca čini kvadrat prema vašem znaku, ali videćete da postajete strastveniji i motivisaniji da stvarate novi uspeh i gradite za dodatna dostignuća.

 

makonda-tracker