razmišljaju stomakom

Bežite od njih ako nisu jeli: 3 horoskopska znaka koji POBESNE kad su GLADNI

0

Ako nisu siti - bolje da ih izbegavate! 

Potrudite se da ne budete u okolini ako je neko od njih gladan
Potrudite se da ne budete u okolini ako je neko od njih gladanfoto: Shutterstock/Dmytro Zinkevych

Svaki horoskopski znak je poznat po nečemu - bilo da je to nešto pozitivno ili nešto što im daje lošu reputaciju. Danas ćemo se baviti jednom posebnom grupom u horoskopu.

 

Onim ljudima koji ne znaju da kontrolišu svoje emocije kad su gladni. A može da se desi da često budu gladni. Naravno, ovo nisu jedine osobine ljudi rođenih u tim znakovima, ali svakako jesu jedno od njihovih odličja.

 

Svi znamo šta znači biti gladan i svima nam se to dešavalo. I da, svi nekad znamo da budemo nervozni zbog toga, ali... Ali oni znaju da budu gladni često, a uvek kad su gladni čine da svaki razgovor sa njima bude jako težak i neprijatan.

 

No, nisu oni tako loši, pošto kad se zasite, oni opet postanu onaj vaš dobri stari prijatelj u kojeg možete da se pouzadite u svakom momentu. Naravno, osim kad je gladan.

 

OVAN

 

Sledeći put kada pozovete Ovna u goste obavezno mu ponudite nešto za jelo. Astrološkinja Brila Semej navodi da je Ovan „poznat po svojoj snažnoj volji i brzoj prirodi“, vatreni znak koji je sklon tome da brzo plane.

- Oni su često veoma aktivni i mega-zauzeti u svakodnevnom životu što može dovesti do burnih reakcija. Sada ovome dodajte i njegov veoma često gladan stomak i imaćete vatrenog Ovna koji može brzo da se naljuti ako oseti da ne dobija ono što želi, uključujući i hranu - kaže Semej.

 

BIK

 

Kad vidite ovaj pogled - bolje da odmah nestanete
Kad vidite ovaj pogled - bolje da odmah nestanetefoto: Ilya Morozov/Shuterstock

Ako se Bik drži svoje uobičajene rutine obroka, što često zna da bude i više od tri puta dnevno, nemate o čemu da brinete. Ali čim stanete između njega i njegovh termina za obrok, možete se suočiti sa reakcijom sličnom vulkanu.

 

- Bikovi često imaju naviku da posećuju svoje omiljene restorane u tačno određeno vreme i baš tog dana u nedelji. Dakle, ako vidite Bika kako gleda na sat i nestrpljivo lupka nogom, znate šta se dešava – treba im jelo, i treba im na vreme. - objašanjava Semej.

 

RAK

 

Pošto ih Rak ima totalnu drugačiju reputaciju, njihovo pojavljivanje na ovoj listi moglo bi da bude veliki šok za neke. No, Semejova kaže da je Rak veoma intuitivan znak koji je duboko povezan sa svojim emocijama, uključujući i osećaj gladi.

 

- Rakovi postaju nelagodni i čak se osećaju nesigurno ako osećaju dugotrajnu glad ili ako im se ne sviđa dostupna hrana. Ako ne dobiju hranu za kojom žude nećete se dobro provesti sa njima u društbu, a mogu lako da ogladne i ako osećaju da njihove emocionalne potrebe nisu zadovoljene - kaže Bril Semej.

 

 

makonda-tracker