šta kažu brojevi?

Numerološka prognoza za proleće: U početku će biti naporno, ali nas onda čekaju nova poznastva i jedna VELIKA ŽRTVA

0

U martu, aprilu i maju nas čeka niz uzbudljivih događaja i lepih stvari, ali u jednom trenutku ćemo morati da podnesemo i jednu veliku žrtvu.  

 

MAJ

 

Maj bi mogao da bude nezgodan mesec, ali..
Maj bi mogao da bude nezgodan mesec, ali.. foto: Dzhulbee/Shutterstock

Maj ukazuje da ćemo, najverovatnije, morati da naučimo da čujemo, slušamo i razumemo jedni druge. Verovatno će se to ticati sfere odnosa. Stoga, budite spremni na činjenicu da morate nešto da žrtvujete: na primer, da napravite kompromis u svakom odnosu. Možda će za vas to biti žrtva, ali će se ta žrtva kasnije pretvoriti u blagoslov ili vrlo dobar početak za budućnost. Veoma važan aspekt maja ove godine biće tema porodice. Stoga, pokušajte da izbegnete svađe i sukobe. Održavajte odnose sa svojim voljenima u harmoniji, posebno sa onim ljudima kojima verujete svom dušom.

 

 

Mesec ukazuje da će se glavne radnje i događaji razvijati oko vaše porodice, porodične udobnosti, kao i oko pravnih pitanja. Moguća su renoviranja, dekoracija doma, promena nameštaja. Pravna pitanja i porodična pitanja takođe mogu biti povezana. Pozitivan aspekt će biti sposobnost da se pomirite sa okolnostima koje vam se ne sviđaju i prihvatite ih. Možda će vam trebati nečija podrška ili će se u okruženju pojaviti osoba kojoj je potrebna psihološka, duhovna podrška od vas. Tada će zadatak meseca biti pomoći ovoj osobi. Mesec je dovoljno dobar da stvorite svoju porodicu, ojačate odnose i izgradite udobno gnezdo.

 

 

makonda-tracker