nadobudnost

"ZNAŠ LI TI KO SAM JA?": Poznati konobar iz Los Anđelesa otkriva kako se ponašaju SLAVNE ličnosti na javnim mestima!

0

Ove činjenice će vas začuditi i nasmejati.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Poznato je da Holivudske zvezde neretko mogu biti veoma zahtevne, nadobudne i drske, te je bivši konobar Stiven LaKont, koji je godinama radio po prestižnim restoranima i kafićima, rešio da otkrije kako se pojedine poznate ličnosti ponašaju na javnim mestima.

 

1. Traže popuste

 

"Možda biste pomislili da im, budući da zarađuju ogromne sume, popust od 10 posto neće mnogo značiti, ali više puta sam doživeo da me direktno pitaju mogu li dobiti popust ili njihovi asistenti unapred zovu i traže popust. Odgovor je uglavnom ne."

 

2. "Znaš li ti ko sam ja?"

 

"To je kliše, ali često sam ovo čuo. Oni najpoznatiji nikad neće izgovoriti tako nešto, ali oni manje poznati, kod kojih je često odgovor na to pitanje "žao mi je, ali ne znam", uvek pokušavaju."

 

3. Ne ostavljaju napojnice

 

"Većina slavnih ostavlja odlične napojnice, ali uvek se pojavi neki koji je jednostavno se*onja. Vlasnici restorana ih često počaste i ne moraju platiti račun, ali ako si već dobio besplatan obrok, ostavi napojnicu."

 

4. Ne žele direktno da razgovaraju sa konobarom

 

"Umesto toga obraća nam se njihovo osoblje. Shvatam da ne vole da privlače pažnju, ali jako je ponižavajuće kad neko ne želi ni da te pogleda."

 

Nastavak na sledećoj strani!

makonda-tracker