ASTRO

Mesečna numerologija za februar: Petice da izbegavaju IZAZOVE, osmicama počinje POGODNO VREME za investicije

0

Pogledajte šta vam mesečna numerologija predviđa u februaru...

foto: Dzhulbee/Shutterstock
foto: Dzhulbee/Shutterstock

Kako Sensa piše, da biste pročitali detaljniju mesečnu numerološku prognozu, prvo morate izračunati broj svoje sudbine. Saberite sve brojeve iz vašeg datuma rođenja i svedite ih na jednocifren broj. Na primer, ako ste rođeni 13.08.1984. godine, razunate na sledeći način: 1 + 3 + 8 + 1 + 9 + 8 + 4 = 34 - 3 + 4 = 7 Broj sudbine u ovom slučaju je Sedmica.

 

Jedinica

 

Energija broja 1 ulazi u vaš život ovog meseca, oživljavajući vaš duh. Odlučni ste da ostavite neodlučnost iza sebe i zacrtate novi kurs. Ova vibracija se može osećati spontano, pa čak i pomalo nepromišljeno, ali promene koje sada napravite mogu vas odskočiti u potpuno novi ciklus. Očekujte nove prilike za ulazak u vaš život. Možda ćete upoznati novu osobu koja je spremna da promeni ceo pravac u kom idete. Prilagodite se svojoj intuiciji. Pošto broj 1 predstavlja individualnost, ovaj put pre svega podstiče samopouzdanje. Ako ste suočeni sa izborom između sopstvenog instinkta i želje da ugodite drugima, morate sebe staviti na prvo mesto. 1 je takođe broj vođstva, tako da bi vaše akcije ovog meseca mogu drugima predstavljati primer.

 

Dvojka

 

Očekujte da će stvari postati emocionalne ovog meseca. To ipak nije nužno loša stvar! Tokom ove četiri nedelje, počećete da razumete inherentnu snagu vašeg unutrašnjeg bića. Način na koji se osećate je vaš sistem navođenja - zato nežno počnite da mu verujete. Slušajte duboko druge ljude. Posmatrajte govor tela, a ne samo izgovorene reči. Ostavite prostor da drugi govore. Postavljajte pitanja o tome kako im zaista ide. Ako ste već u vezi, onda bi intimnost mogla biti još lepša ovog meseca! Ukoliko tražite ljubav, ovo je odličan trenutak da se blisko povežete sa potencijalnim partnerima.

 

Trojka

 

Za vas, fokus ovog meseca biće komunikacija. Uhvatićete se u potrebu da razgovarate, delite, objašnjavate, opisujete i širite svoje ideje nadaleko. I imaćete mnogo ljudi voljnih da slušaju! 3 je prirodno šarmantna i puna privlačnosti, tako da nećete morati da se trudite da pronađete svoju publiku. Ipak, zadržite svoju autentičnost i pazite da ne nastupate za publiku. Možda će vam se svideti cela ova stvar sa pažnjom, ali kontrolišite vlastiti ego. S obzirom na to da vam dolazi toliko priznanja, možda ćete primetiti da se pojavljuju i neke kritike.

Četvorka

 

Nakon uzbudljivog vremena kreativnog samoizražavanja, ovaj mesec vas poziva da se ozbiljno zauzmete za sebe. Vaš rad će zauzeti centralno mesto u naredna četiri meseca. Vaš nivo fokusa, posvećenosti i izdržljivosti će se povećati - zato iskoristite ovo vreme na najbolji način! Radite metodično. Ako ste skloni da svoju energiju rasipate na previše projekata odjednom, napravite sebi vremenski okvir, listu dnevnih obaveza i razuman raspored. Ovo je odličan mesec za vas da steknete neke dobre navike koje će vas provesti kroz ostatak ciklusa. Ovaj mesec vam takođe može doneti neočekivanu vezu sa prošlošću. Trudite se da se što bolje povežete sa porodicom.

 

Petica

 

Poruka meseca je da postanete fleksibilni! Ovde se radi o negovanju fleksibilnog načina razmišljanja. Numerologija 5 donosi mnogo promena, tako da je vaš glavni posao tokom ove četiri nedelje da je pustite unutra. Vaše veze bi mogle početi da se osećaju kao da se više ne uklapaju. Izbegnite bilo kakve izazove u prijateljskim odnosima. A ova neusklađena osećanja su zato što prolazite kroz neke velike unutrašnje promene. Pokušajte da prihvatite ono što se menja u vama. Vaš život se značajno podiže. Pogledajte oko sebe za svežu inspiraciju. Pročitajte novu knjigu. Posetite drugi grad za vikend.

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker