kraj ljubavi

NEDELJA ZA RASKIDE: Ova 3 horoskopska znaka će se do 5. februara odljubiti ili ostati bez partnera

0

Do problema u odnosu sa partnerom će doći iz najrazličitijih mogućih razloga... 

foto: Roman Kosolapov Shutterstock
foto: Roman Kosolapov Shutterstock

 

LAV

 

Ove nedelje, pun Mesec u vašem horoskopskom znaku može da učini da budete više fokusirani na sebe, što može dovesti do izazova u vašim odnosima sa partnerom. Iako vaša veza. naravno, treba da ispuni vaše potrebe, fokusiranje isključivo na sebe može da učiniti da se vaš partner oseti zapostavljenim.

 

Postoji zdrava ravnoteža koju treba postići, ali ove nedelje će se vaš partner osećati kao da ga ignorišete. Pun Mesec u Lavu ove nedelje je odjek Mladog Meseca u Lavu koji se desio krajem jula 2022. Razmislite o tom vremenu i setite se šta vam se tada događalo, pošto bi scenario mogao da bude sličan.


Postoji velika šansa da ove nedelje nećete uspeti da razumete stvari na koje vam se pratner žali, zbog čega vreba opasnost od potencijalnih razmirica i raskida. Naravno, postoji šansa i da vaša veza opstane, ali moraćete da pazite više kako biste kontrolisali svoj bes i zaokupljenost sobom ove nedelje.

 


BLIZANCI

 

Mars je u avgustu prošle godine završio svoju retrogradnu fazu i kreće se istim stepenicama kao tokom septembra i oktobra prošle godine. Taj njegov ples će se nastaviti do kraja marta, a vi ćete se osećati kao da ste uspešno preživeli ovaj period i naučili neke stvari koje su vam jednostavno bile suđene.


Ove nedelje, dok se Mars u Blizancima usklađuje sa Venerom u Ribama, aktivirajući stvari vezane za posao i finansije, mogao bi vrlo lako da se desi prekid vaše romantične veze. Nije iznenađujuće, s obzirom da već neko vreme niste bili sasvim zadovoljni ovom sferom svog života, ali ste se osećali nesposobnim da napravite promene ili ste se plašili da to priznate sebi.

 

 

OVAN

Ceres, asteroid koji upravlja ženskom energijom i porodičnim odnosima, ove nedelje prelazi u retrogradno stanje u znaku Vage, izazivajući vašu motivaciju da krenete napred. Vaš romantični partner, bez obzira na pol, može početi da se oseća zavisnim od vas, što će vas naterati da počnete da se borite protiv te vrste "gušenja".

 

To će vas naterati da shvatite da ste se odljubili i da želite da prikinete vezu. Međutim, sa energijom Ceresa će teško doći do raskida ove nedelje, ali vaše namere će se vrlo moguće uskoro obistiniti.

 

 

makonda-tracker