Mesečni KINESKI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2023: Neko će obnoviti ljubav, 1 znak očekuje rast prihoda, a neko nalazi harmoniju

0

Pred vama je najnovija kineska astroprognoza. Pogledajte šta je za vaš znak spremio ovaj februar 2023. 

 

Pogledajte veliki mesečni horoskop za februar 2023. godine
Pogledajte veliki mesečni horoskop za februar 2023. godinefoto: Shutterstock

Konja

 

Ljudi rođeni u godini Konja biće zauzeti radnim zadacima u februaru. Međutim, ako se pojave prepreke, nemojte odmah da odustajete. Male smetnje i stalne promene u vašim planovima mogu da vas iscrpe i fizički i psihički. Nađite vremena za odmor. Izbegavajte velike troškove i pazite kome verujete kada je reč o finansijama i poslu

 

Koza

 

Privatni život može uticati na poslovni, zato je važno da ovde pronađete ravnotežu. Najvažnija stvar za vas ovog meseca biće da naučite da odvojite posao i lični život. Ako to uspete, mesec će vam biti prilično uspešan. Usvojite neke nove i vredne zdrave navike.

 

 

Majmun

 

Za one rođene u godini majmuna, februar će biti više mesec odmora nego rada. Imaćete priliku da odete na nekoliko sastanaka, možda da započnu romantičnu vezu. Budite oprezni sa hranom i alkoholom, nemojte da preterujete. Moguće je da će vam u ovom periodu najviše prijati da provodite vreme sa porodicom.

 

Petao

 

Veoma uspešan mesec, posebno u svemu što je vezano za ljubav i romansu. Ako ste slobodni, sada iskoristite šanse da pronađete ljubav. Budite otvoreni za poznanike i pokažite simpatije. Na poslu će se sve stvari rešavati same, imaćete priliku da pokažete svoje talente, što neće proći nezapaženo.

 

Da li znate šta ste u kineskom horoskopu?
Da li znate šta ste u kineskom horoskopu?foto: Shutterstock/stasB

 

Pas

 

Vaša mudrost, u kombinaciji sa vašom marljivošću, urodiće velikim plodom: moguće su nagrade za trud i novi položaj. Vaš prihod će biti stabilan, ali izbegavajte sve vrste avantura. Pre nego što napravite brzopletu kupovinu, razmislite da li imate dovoljno novca za svakodnevne potrebe. U ljubavi izbegnite nesuglasice, kompromis je ključ srećne veze.

 

Svinja

 

Februar će biti srećan mesec za one rođene u godini svinje. Na poslu ćete imati priliku da preuzmete odgovornost za neke važne projekte. Ovo će pozitivno uticati na vaš razvoj karijere, a možda čak i na novac. Budite pažljivi prema ljudima, možda će vam neko iskazati ljubav. Romantični odnosi sa vašim supružnikom biće puni harmonije, ali ne zaboravite da je važno ne samo da dobijete ljubav, već i da pružite brigu i nežnost svom partneru.

 

 

makonda-tracker