ASTRO

Ljubavne kombinacije za Devicu u 2023. godini: Sa Škorpijama PREMALO emocija, dok JEDNOM ZNAKU treba dati šansu

0

Astrolook vam donosi ljubavne kombinacije za Devicu u 2023. godini.

Koji znak najbolje odgovara Devici?
Koji znak najbolje odgovara Devici?foto: GaudiLab/Shutterstock

Devica i Vaga
Neiskrenost Vage može nervirati Devicu. A tu je još mnogo raznih međusobnih karakteristika koje se nikako ne uklapaju. Niste baš sjajna kombinacija za početak godine, pa iskreno ni za ostale dane u godini. Ali, onaj ko izdrži do kraja – uvek je Pobednik! Ukratko, previše muk(a)e kojoj ni jedna strana nije sklona da se prepušta, posebno ne, ne i ne jedna slatka Vaga.


Devica i Škorpion
Jake strasti, ali možda premalo emocija. Lično cenim i jedno i drugo podjednako. Izgradite odnos poverenja... i budite uporni... i ... moguće je da ove godine vaša ljubavno-strasna veza zaživi ... Posebno, ako ljubavnu vezu počinjete u februaru, martu ili u oktobru. Više obećava veza između žene Vage i muškarca Škorpiona.


Devica i Strelac
Možete se dobro slagati tokom 2023-e godine. Ne zapostavljajte prijatelje, jer oni mogu biti spona koja će vas održati u teškim trenucima za vašu vezu. Ako premostite neke početne probleme onda imate veće šanse da vaša ljubavna veza opstane, za vas je najosetljiviji početak odnosa ... pitanja poverenja, vernosti, iskrenosti ... privrženosti. Malo je Strlaca koji „izdrže“ razne provere koje im nameće jedna stroga Devica.

Devica i Jarac
Jarcu može smetati Devicina flegmatičnost i neposvećenost ljubavnom partneru. Odnosno – ne, da može, nego – hoće! Nađite razne kompromise od početka veze – i, blago vama. Ova veza može da traje dugo čak i kada emocije utihnu ...


Devica i Vodolija
Niste spoj „za baciti“ pod ljubavni tepih, i treba vam dati šansu. Potrebno je malo više više uzajamnog poštovanja... i naročito naglašavanje istog – kroz dijalog. A čim se nešto skrivano izgovori – više ništa neće biti dramatično. Temperament, pravila i priroteti se razlikuju, ali nije nemoguće da ljubavna veza zaživi između žene Vodolije i muškarca Device ...


Devica i Ribe
Vi ste dobra ljubavna kombinacija za 2023-u. Ali, nema u ovoj kombinaciji uzajamne uslovljenosti: „ne mogu bez tebe ...ali, – stvarno“ (tako to zvuči). Zaboravite na razne ucene, uslovljavanja i glumatanja, jer u suprotnom ćete se razići na suprotne strane sveta bez pozdrava i sa gorkim osmehom na usnama (Devica) ili suzama u očima (Ribe).

 

 

makonda-tracker