LJUBAVNI HOROSKOP za FEBRUAR 2023. godine: Bikove očekuje sudbonosni sastanak, Rakovi će upoznati nekog zanimljivog

0

Februar nam kuca na vrata, a sa njim i ljubav za pojedine pripadnike horoskopa. Proverite da li ste među njima 

foto: Shutterstock / polinaloves
foto: Shutterstock / polinaloves

Pred vama je veliki mesečni ljubavni horoskop za februar 2023. godine! Zvezde polako spremaju iznenađenja, a neki znakovi Zodijaka će konačno osetiti leptiriće u stomaku, piše Sensa

 

Ipak, biće i onih kod kojih će se probuditi sumnja i koji će pokušati da reše probleme, ali u tome im zvezde neće pomoći.

 

 

Ovan

 

U februaru će u prvi plan izbiti tema veza. Ako ste još slobodni, vaša društvenost ovog meseca će vam pomoći da uspostavite korisne kontakte koji se mogu razviti u nešto ozbiljnije. Oni koji su u vezi treba da pronađu kompromis sa partnerom i nikako da ne ulaze u konflikte.

 

Bik

 

Poverenje će vam omogućiti da dostignete novi nivo u ljubavnim odnosima, više ćete osećati partnera, iz čega će procvetati tema veza u pravom smislu te reči. Za one koji još nisu pronašli svoju polovinu, moguć je sudbonosni sastanak.

 

Da li ćete u februaru doživeti veliku ljubav?
Da li ćete u februaru doživeti veliku ljubav?foto: ezhenaphoto/Shutterstosk

 

Blizanci

 

Ovog meseca, svako malo ćete se susresti sa situacijama iz prošlosti, ljudima, okolnostima, događajima, podsetiće vas na nešto što još nije završeno, ali treba rešenje. Međutim, u ljubavnoj vezi biće mnogo romantike.

 

Rak

 

Biće mnogo novih obaveza, ali ovo vam neće smetati, do sredine meseca ćete moći da odvojite vreme za voljene osobe, a u romantičnim vezama pojaviće se i novo svetlo.

 

 

Lav

 

Ovog meseca možete jasno da osetite da je došlo vreme za veliku promenu u vašem životu, šta treba da napustite i od čega je vreme da se oprostite, bez obzira na sve.

 

Devica

 

U ličnim odnosima moguće su sumnje koje će dovesti do hladnoće među partnerima. Ne brinite, u drugoj polovini februara ćete imati prijatne utiske, posebno Device koje su još uvek slobodne.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker