moć privlačenja

Numerologijom do obilja: Napišite SVOJ BROJ na papir, ubacite ga u novčanik i gledajte kako vam NOVAC STIŽE U ŽIVOT

0

Utvrdite koji je vaš broj, zapišite ga na parčetu papira i iznenadićete se koliko ćete brzo biti rasterećeni finansijskih problema, kažu numerolozi

brojevi utiču na to koliko ćemo novca imati, smatraju numerolozi
brojevi utiču na to koliko ćemo novca imati, smatraju numerolozifoto: kseniya_tretyakova/shutterstock

Sudeći po numerolozima, svaki broj ima svoje mistično značenje i svoju vibraciju i da na svojevrstan način određuje sudbinu.


Numerologija sve povezuje s uticajem brojeva na naš život, pa tako našim životima, kažu numerolozi, upravljaju datumi rođenja, venčanja, početka rada na novom poslu, adresa...


Zanimljivo je verovanje da su brojevi povezani i s energijom novca i da se lični broj može iskoristiti kao talisman za privlačenje para i poboljšanje finansijske situacije.


Kako privući novac uz pomoć numerologije?


Kada saznate svoj lični broj, napišite ga na parčetu papira i neka uvek bude uz vas. Obično se on stavlja u novčanik, gde navodno najbolje upravlja energijom novca, a možete ga istaći i na vidnom mestuu svom domu ili na poslu.

 

Na finansijsko stanje moguće je uticati uz pomoć brojeva
Na finansijsko stanje moguće je uticati uz pomoć brojevafoto: Iryna Imago/Shutterstock

Kako utvrditi sopstveni broj za privlačenje novca?


Umesto uobičajenog računanja brojeva kako bi se zbirom utvrdio lični broj, u ovom slučaju je nešto drugačije. Potrebno je da pročitate opisve svih brojeva i otkrijete koji najviše odgovara vašem stanju, a zatim ga zapišete i stavite u novčanik.


Broj 1


Jedinica je početak, u svakom smislu. Kada je reč o finansijama, broj 1 pomaže ljudima u štednji, onima koji misle da budućnost i pažljivo je procenjuju.


To je broj namenjen analitičarima i savršen je za one koji stalno moraju da razmišljaju o tome šta nose budući događaji, naročito na poslu.


Broj 2


Dvojka je broj koji podstiče ljude da se okrenu sebi samima, ali isključivo, što ukazuje na sebičnost, a poznato je da se po mnogim narodnim učenjima sebičnost obično završava – siromaštvom.


Ovaj broj nije poželjan kao talisman.


Broj 3


Trojka, kao i svi magijski brojevi, pomaže u privlačenju novca jer je u pitanju broj harmonije, sklada, savršenstva.

 

Broj 3 posebno je snažan u numerologiji
Broj 3 posebno je snažan u numerologijifoto: Berk Ozel/Shutterstock

Ona će pomoći u svakoj situaciji, bilo da se nadate inenadnom dobitku ili boljoj uštedi.


Broj 4


Četvorka je, zapravo, simbioza dvojki. Šta to znači?


Broj četiri nije poželjan talisman, iako pomaže u ostvarenju ciljeva i oslabađanju od suvišnog u životu. Ono za šta jeste korisno jeste da će pomoći da bolje uvidimo budućnost, ali nema snažnu energiju za privlačenje.


Broj 5


Petica privlači finansijsko blagostanje i pomaže da usklade i balansiraju tokovi energije obilja, što ga čini povoljnim brojem ako ponekad rizikujete s novcem.
Numerolozi ističu da je posebno koristan za sportiste i biznismene.


Broj 6


Šestica je mahom usmerena na ljubav i međuljudske odnose, kako na ljubavnom planu, tako i u porodici, prijateljstvima ili na poslu. Zbog toga nije najkorisnija na polju finansija.

 

Papirić s brojem koji nosite u novčaniku ima jaku moć privlačenja
Papirić s brojem koji nosite u novčaniku ima jaku moć privlačenjafoto: Studio.G photography/Shutterstock

Broj 7


Sedmica je jedan od magijskih brojeva, što znači da ima veliku moć i donosi sreću ljudima.

 

Tako se posebno srećnima smatraju oni koji je imaju u datumur rođenja, adresi itd.


Broj 8

Budući da ukazuje na beskonačnost, osoba koja nosi broj 8 u novčaniku uvek je finansijski stablilna. Novac kruži kroz njen dom, odlično se štedi, a i ako se potroši, uskoro stiže novi. Povoljna je za održavanje postojećeg dobrog stanja, al je za napredovanje korisnija Sedmica.


Broj 9


Devetka je posebno korisna ljudima koji rade naporno, bilo fizički, bilo intelektualno. Ona daje snažan nalet povoljne energije onima koji se bore s finansijskim problemima i odlična je početna pozicija ako tek uplovljavate u svet numerologije.

 

 

makonda-tracker