ASTRO

Petak 13. neće svakoga UDARITI istom jačinom: Jarac će pokazati MOĆ, dok će Vodolije krenuti u nepoznato (ZA SVAKI ZNAK)

0

Petak 13. je dan koji bi, po pravilu onih koji su sujeverni, trebalo izbegavati.

Lepa žena
Lepa ženafoto: Dean Drobot/Shutterstock

Bez obzira na to da li verujete ili ne, svi se malo zamislimo kada je petak 13. i obratimo pažnju na neke sitnice koje do tad ne primećujemo.

 

Međutim, bez obzira na sve negativnosti koje se vezuju za taj dan, vaš horoskop ne bi trebalo da vas brine. Bićete ispunjeni brojnim mogućnostima, vizijama i nadama.

 

Ovan

 

Osetićete novu energiju i emocije koje će vas preplaviti. Potrudite se da iskoristite magiju svog okruženja na najbolji mogući način.

 

Bik

 

Počećete ponovo da obraćate pažnju na sebe. Videće se izraziti napredak na radnom mestu, što će vam donei uspeh i kada je vaš ugled u pitanju, ali i poznanstva sa moćnim ljudima.

Blizanci

 

Vi ste nezaustavljivi. Ničega se ne plašite i očekuje vas velika slava u narednom periodu. Bićete jako kreativni, pa to iskoristite za neke buduće projekte koji će biti jako uspešni.

 

Rak

 

Pred vama će biti ni preterano uspešan dan, ali ni dan koji će vas razočarati. Sve će biiti u nekom balansu, a na polju romantike i ljubavi je bitno da sledite svoju intuiciju.

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker