proverite

Koji MESEC će u 2023. godini biti NAJGORI za svaki horoskopski znak? Kad se zvezde naljute, DOBRO SE DRŽITE

0

Kao i uvek,  i u narednoj godini će biti onih meseci kada će nam zvezde biti naklonjene, ali će biti i dana kada nam neće sve "ići od ruke"

Zabrinuta žena
Zabrinuta žena foto: Shutterstock

Strelac

 

Strelčevi će se u oktobru suočiti sa komplikovanom odlukom, bilo u ljubavnom životu ili na poslu. Problem će biti u tome što neće znati šta da urade. Moraće da odluče da li žele da slede razum ili osećanja.

 

Jarac

 

Njihova raskalašnost bi u martu mogla da izmakne kontrli, a zbog želje za životom na visokoj nozi neki će maksimalno potrošiti svoje kreditne kartice. Moraće da porade na samokontroli kako bi se ponovno doveli u red i izbegli dugove.

 

Vodolije

 

Leto će za Vodolije biti komplikovano godišnje doba, a posebno će im naporan biti jul. Duge veze bi mogle da zapadnu u krizu, a nestabilni odnosi naći će se na tankom ledu. U ovom razdoblju bi trebalo da pazite na svoje izjave i da se suzdržavate od ishitrenih odluka.

 

Ribe

 

Ribama će u septembru sve poći po zlu, pa će u jednom trenutku čak prestati da broje sve izazove koji su ih snašli. Osećaće se pomalo izgubljeno pa će im biti teško da zadrže optimizam, ali već krajem meseca će osetiti olakšanje.

makonda-tracker