proverite

Koji MESEC će u 2023. godini biti NAJGORI za svaki horoskopski znak? Kad se zvezde naljute, DOBRO SE DRŽITE

0

Kao i uvek,  i u narednoj godini će biti onih meseci kada će nam zvezde biti naklonjene, ali će biti i dana kada nam neće sve "ići od ruke"

Nesrećna žena
Nesrećna žena foto: Profimedia

Lav

 

Lavovima će u julu samokontrola biti slaba pa će imati problema da jezik drže za zubima. Njihovo strpljenje će biti na testu, a zbog učestalih rasprava i konflikata s okolinom, često će se osećati umorno i frustrirano.

 

Devica

 

Device će tokom avgusta osećati da im je sreća okrenula leđa. Neki planovi će im se izjaloviti, a mnogi će se osećati frustrirano zbog nemogućnosti poslovnog napretka. To će ih podstaći da traže novu strategiju.

 

Vaga

 

Planetarni uticaji u aprilu će biti napeti. Malo toga će im polaziti za rukom, a Vage bi tada čak mogle da zapadnu i u finansijske probleme. Trebalo bi racionalnije da upravljaju novcem i da pažljivije planiraju troškove.

 

Škorpija

 

Iako je jul inače mesec rezervisa za zabavu i opuštanje, za Škorpije će ove godine biti pun drame na poslu i u porodici. Povrh svega, napetost će se pojaviti i u njihovoj vezi pa ih očekuju ne tako prijatne odluke.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker