zvezde kažu

Detaljan horoskop za period od 22. novembra do 22. decembra: Vladavina Strelca će jednom znaku doneti poseban procvat

0

Saznajte šta vam zvezde spremaju za narednih mesec dana.

foto: Jacob Lund/Shutterstock
foto: Jacob Lund/Shutterstock

Kako Sensa piše, period od 22. novembra do 22. decembra će biti prepun avantura, promena i nove energije.

 

Ovan

 

Jupiter, planeta ekspanzije, obilja i zlatnih prilika, sprema se da uđe u vaš znak, gde će ostati narednih meseci. Dok ste okusili ovu energiju od 10. maja do 28. oktobra 2022, Jupiter neće zvanično učiniti vaš Zodijak domom do 20. decembra 2022. Kada Jupiter uđe u vaš znak primate neke od najboljih energija za proširenje svog života, stvaranje mogućnosti za sebe i dobijanje obilja!Tokom sezone Strelca morate se usredsrediti na dovođenje stvari u red, upravljanje svojim poslovima i organizovanje. Iskoristite ovu sezonu da povežete sve labave krajeve i zatvorite stvari koje više nisu važne. Mlad Mesec u znaku Strelca 23. novembra je savršena prilika da unesete svežu novu energiju u svoj život, pa je iskoristite da pomognete u bilo kakvom raščišćavanju. Ovaj mlad mesec takođe može izazvati potrebu da razgovarate sa voljenom osobom o tome kako se zaista osećate. Koristite vladavinu Strelca da podstaknete svoj kreativni duh, da se bavite svojim željama i fokusirate se na ono što vas osvetljava. Kraj godine je uvek naporno vreme, pa odvojite vreme da se usredsredite na svoj kreativni izraz - to će vam biti od koristi! Retrogradni Mars je veoma aktivan pod punim Mesecem 7. decembra u Blizancima, i može se desiti da vam na putu dođu neki novi uvidi ili informacije koje vam pomažu da donosite odluke ili osećate veći osećaj jasnoće. Od 18. do 20. decembra, kako se približavamo kraju sezone Strelca, suočićete se bliže sa svojim emocijama i mislima.

 

Bik

 

Pomračenja će se nastaviti na vašoj osi zodijaka i 2023. godine, ali će biti mnogo nežnija od onih koja su isporučena 2022. Pomračenja 2023. su više o mogućnostima i novim počecima, tako da je to definitivno nešto čemu se treba radovati! Uz svu ovu promenu i priliv energije u vazduhu, važno je tokom sezone Strelca da se fokusirate na to kako možete da budete što opušteniji. Mogu pomoći vežbe disanja i boravak u prirodi. Mlad Mesec u Strelcu 23. novembra aktivira vašu vladajuću planetu Veneru koja vas podstiče da se usredsredite na sopstvenu vrednost i ono što zaista cenite. Pod ovim mladim Mesecom, možda ćete morati da donesete neke važne odluke u vezi sa vašim finansijama ili vezom. Kako se krećemo u decembar, Sunce se poravnava sa Kraljevskom zvezdom, Antares, aktiviranje Zvezdane kapije. Ova energija će biti prisutna od 2. do 4. decembra i možemo je koristiti da se povežemo sa svojim emocijama i da unesemo ravnotežu u naše mentalno stanje. Pun Mesec 7. decembra će verovatno biti promenljiv i izazvati neke uzavrele emocije u svetu oko nas. Energija oko ovog punog Meseca može biti izazovna, zato se usredsredite na to da očuvate mir u svom srcu i ne dozvolite da vas negativna energija okruženja povuče. Sezona Strelca je zaista vreme za "punjenje baterija", opuštanje i poverenje u put kojim idete.

Blizanci

 

Strelac sedi naspram vas na točku zodijaka, tako da će vam ova sezona uvek biti značajna. Posebno će se bazirati na vaše odnose i energiju davanja i primanja u vašem životu. U Blizancima 7. decembra dolazi i Pun Mesec, koji će, iako nosi promenljivu energiju, za vas biti jedan od glavnih događaja sezone. Kada pun Mesec padne u vašem znaku Sunca, kaže se da deluje kao ključ, pomažući da se otključa dublja unutrašnja mudrost. Mars neće biti spreman da napusti vaš znak Blizanaca do marta 2023. Ovo je fantastično dugo vreme da se Mars nalazi u jednom znaku, pa iskoristite ovu energiju u svoju korist! Dok je Mars u retrogradnom stanju, odlično je vreme da razmislite o svojim postupcima i motivacijama. Da li su još uvek usklađeni sa onim što želite da budete? Da li su vaše motivacije podstaknute strahom ili egom, ili vašim srcem? Mlad Mesec 23. novembra biće usredsređen na naše vrednosti, posebno kada je u pitanju ljubav. Ovo nije samo ljubav koju imamo prema drugima, već ljubav koju imamo prema sebi. Ovo je naporna sezona za vas i bićete pred izazovom da se vratite u svoj centar i fokusirate se na ono što je zaista važno.

 

Rak

 

Sezona Strelca je vreme da se fokusirate na radost, zabavu i igru. Ako ste život shvatali previše ozbiljno, ova sezona može biti kao dašak svežeg vazduha, podsećajući vas da se razvedrite i aktivirate tu unutrašnju iskru. Iako može biti teško osloboditi kontrolu i otpustiti brige, ponekad samo skretanje pažnje na smeh, zabavu i lakoću može pomoći u stvaranju promene. Mlad Mesec u znaku Strelca 23. novembra biće savršeno vreme da odredite nameru oko ovoga ili da isplanirate izlazak. Ako se osećate još avanturističkije, ovo je dobar mlad Mesec da planirate putovanje negde gde niste bili ili čak da probate nešto što nikada ranije niste radili. To vam može pomoći da otvorite nove delove vaše svesti i da vam pruži novu perspektivu. Dok putujemo u decembar, Sunce se poravnava sa Kraljevskom zvezdom, Antares, aktiviranje Zvezdane kapije energije visoke frekvencije - aktivira našu emocionalnu inteligenciju, pomažući nam da se povežemo sa dubljim porukama našeg srca. Pun Mesec 7. decembra nosi promenljivu energiju koja može delovati prilično uznemirujuće. Kako vama vlada Mesec, uvek ćete osećati njegove dolaske i odlaske sa većim intenzitetom. Emocije su možda na visokom nivou pod ovim punim mesecom, pa ako se osećate preopterećeno, neka vam bude prioritet da napravite nekoliko koraka unazad, duboko udahnite i ponovo uspostavite ravnotežu.

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker