ASTRO

Horoskop za vikend od 4. do 7. novembra: Bik će započeti MISTIČNE poslove, dok Lava očekuju RADIKALNE promene

0

Neko će imati vikend za pamćenje, dok će neko morati da se pripazi...

Jesen, Žena, Muškarac
foto: 4 PM production/Shutterstock

Lav

 

Zahvalite se konjunkciji Meseca u Ribama sa Neptunom i Jupiterom za povećanu osetljivost i glas intuicije. Dobro to iskoristite; učinite nešto ljubazno za nekoga i podignite mu raspoloženje. Mesec u Ovnu u subotu insistira da izađete iz zone komfora i sa igrom se krećete kroz život, dok opozicija Venera-Uran donosi promenu u vašu karijeru i život u kući. Nedeljni sekstil Mesec-Saturn-Mars pruža energiju koja vam je potrebna za rešavanje problema u vezi.

 

Devica

 

Ljubav i romansa u petak kada je Mesec u Ribama u konjunkciji je sa Neptunom i Jupiterom i osvetljava vašu sedmu kuću partnerstva. Subotnji Mesec u Ovnu osvetljava intimnost, podsećajući vas da nastavite da se udvarate svojoj voljenoj osobi. Opozicija Venera-Uran donosi promenu u pitanjima koja uključuju komunikaciju i vezu, kao i u načine na koje širite svoje vidike. U nedelju, sekstil Meseca prema Saturnu i Marsu podstiče vaše ambicije.

Vaga

 

Mesec u Ribama u petak u konjunkciji je sa Neptunom i Jupiterom, usmeravajući vašu pažnju na vaše zdravlje i blagostanje na pozitivne načine. U subotu, vatreni Mesec u Ovnu ističe partnerstvo u vašoj karti, rasplamsavajući strast dok opozicija Venera-Uran donosi promenu i u vaše intimne odnose i u vaše finansije. U nedelju, sekstil Meseca prema Saturnu i Marsu nateraće vas da zacrtate nove pravce i životne mogućnosti.

 

Škorpija

 

Ljubav i romansa zauzimaju prvo mesto u petak dok Mesec u Ribama u konjunkciji sa Neptunom i Jupiterom osvetljava vašu petu kuću. Sekstil između vaše vladajuće planete, Plutona i Meseca poboljšava vašu sposobnost komunikacije. Subotnji Mesec u Ovanu naglašava vaše zdravlje i blagostanje, dok opozicija Venera-Uran menja vaše odnose sa drugima, kao i vaš odnos sa samim sobom. U nedelju ćete raditi stvari kod kuće dok je Mesec u sekstilu sa Saturnom i Marsom.

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker