planete spremaju nešto uzbudljivo

Horoskop za vikend od 16. do 18. septembra: Device treba da se posvete sebi, a Rakovi će imati izazove u emotivnoj vezi

0

U narednom periodu ćete doživeti neverovatne promene u životu... 

Noć, Horoskop, Pomračenje
foto: Gabriele Maltinti/Shutterstock

 

Lav

Mesec u Blizancima i njegova konjunkcija sa Marsom na prvo mesto stavljaju prijateljstvo i humanost. Uživaćete u vremenu sa svojim prijateljima, a javiće se ideja da pokrenete zajednički projekat kako biste pomogli drugima. U subotu, trigon između Meseca i Saturna pomaže vam da zajedno s partnerom načinite sledeći korak u vašoj vezi. U nedelju, trigon između Sunca i Plutona donosi sjajne šanse da popravite svoje materijalno stanje, kao i ponudu za novi, unosniji posao.

 

Devica

U petak, vaša karijera će biti na prvom mestu zahvaljujući Mesecu u Blizancima i njegovoj konjunkciji s Marsom. Pokušajte da ne budete brzopleti, prvo dobro razmislite pre nego što načinite korak. Na taj način ćete iskoristiti najviše od onoga što vam donosi ovaj tranzit. U subotu, trigon između Saturna i Meseca pozitivno utiče na vaše polje posla, što će biti odličan trenutak da iskoristite šansu koja vam se bude pružila. U nedelju se posvetite sebi, trigon između Plutona i Sunca učiniće da postanete svesni sebe, svoje vrednosti i znanja.

 

 

Vaga

Petak može biti izazovan jer vaša vladajuća planeta, Venera, kvadrira Mesec u Vagi i Mars dok se u isto vreme Mesec spaja sa Marsom. Pokušajte da ostanete smireni, šta god da se desi. U subotu, trigon između Meseca i Saturna pomaže da se uzemljite, da pronađete svoju bazu, ono što je zaista važno. U nedelju, trigon između Plutona i Sunca u vašoj prvoj kući povećava vaše samopoštovanje i samopouzdanje.

 

Škorpija

U petak, Mesec u Blizancima u konjunkciji sa Marsom i kvadratima sa Venerom može da dovede do problema i nesuglasica u vašoj vezi. Nemojte ih uzimati zdravo za gotovo, morate se truditi, pokazati da vam je stalo, da želite da uspe. U subotu, trigon između Meseca i Saturna podstaći će vas da vam prioritet postane dom i porodica. Čuvajte svoje gnezdo i svoje voljene. Vaša vladajuća planeta, Pluton, u nedelju će biti u trigonu sa Suncem. Iskoristite isceljujuću energiju ovog tranzita!

 

 

makonda-tracker