planete spremaju nešto uzbudljivo

Horoskop za vikend od 16. do 18. septembra: Device treba da se posvete sebi, a Rakovi će imati izazove u emotivnoj vezi

0

U narednom periodu ćete doživeti neverovatne promene u životu... 

foto: Nick Starichenko/Shutterstock
foto: Nick Starichenko/Shutterstock

Ovan

Mesec u Blizancima u fokus stavlja vašu zonu komunikacije, a njegova konjukcija sa vašom vladajućom planetom, Marsom, u petak može da podstakne da u ljutnji kažete nešto što inače ne biste. Držite svoje emocije pod kontrolom i moći ćete da provedete prijatne trenutke s prijateljima u subotu, zahvaljujući trigonu Meseca sa Saturnom. U nedelju, Mesec ulazi u Raka i vašu četvrtu kuću doma i porodice. Ovo je sjajan trenutak da se skućite, planirate zajedničku budućnost s partnerom.

 

Bik

Ovog petka i subote, Mesec u Blizancima stavlja u fokus vaše finansije. Tokom kvadrata Meseca i vaše vladajuće planete, Venere kao i tokom konjunkcije između Meseca i Marsa pokušajte da izbegnete neplaniranu i nekontrolisanu potrošnju. Trigon između Saturna i Meseca u subotu vam donosi sjajnu poslovnu priliku koju ne bi trebalo da propustite.

 

 

Blizanci

U petak, trigon između vaše vladajuće planete, Merkura i Meseca u Blizancima doneće vam sve uslove da budete na maksimalnom nivou, kreativni i motivisani. Konjunkcija između Meseca i Marsa dodaje malo više žara vašim rečima, bićete prilično impulsivni. Povedite računa o tome što govorite kako nehotice ne biste nekoga povredili. U subotu, trigon između Meseca i Saturna daruje vam mudrost i pomaže da donesete razborite odluke.

 

Rak

Mesec u Blizancima u petak i njegova konjunkcija sa Marsom u vašoj dvanaestoj kući pojačaće vašu intuiciju ali i osetljivost. Daćete prednost osami, umesto društvu drugih ljudi. U subotu, trigon Meseca sa Saturnom pomaže vam da bolje iskoristite energiju koju će vam doneti. Trigon Sunca i Plutona aktivira vaš sektor komunikacije, što treba da iskoristite kako biste popravili ili učvrstili odnos s partnerom.

 

Nastavak na sledećoj strani... 

makonda-tracker