astro svet

Kako da RETROGRADNI MERKUR okrenete u sopstvenu korist? Ne šaljite poruke bivšem, napravite pauzu

0

Pred nama je još jedan period u kojem retrogradni Merkur pravi haos 

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Astrolozi savetuju da se tokom perioda vladavine retrogradnog Merkura ne započinju novi poslovi, ne potpisuju se novi ugovori, ne ulaže u velike nekretnine. 

 

Tokom njega može da dođe do preokretanja svega, pa čak i najbanalnije situacije mogu da postanu veliko opterećenje i briga. 

 

 

Treća tačka Merkura 2022. počinje u Devici 9. septembra i završava se 1. oktobra. Spremite se za tri nedelje  grešaka, problema u komunikaciji i nepredviđenih bivših koji klize u vaše poruke.

 

Ipak, postoji način da to negativno dejstvo preokrenetu u svoju korist. 

 

Vreme iskoristite da napravite kratku pauzu

 

Ovo je period kada treba da naučite da živite sporije. Odložite sve što nije prioritet, organizujte nekoliko slobodnih dana i maksimalno iskoristite reflektivnu vibraciju ove retrogradnosti.Više vremena provedite vreme na otvorenom i dozvolite sebi vreme i prostor da se uhvatite u koštac sa tim gde se trenutno nalazite u životu.

 

Retrogradni Merkur
foto: Shutterstock / STEKLO

 

Dobro razmislite, ne donosite ishitrene odluke 

 

U ovom periodu izbegavajte nove projekte već dobro razmislite o svemu. Čitajte knjige, prostudirajte poslovne ideje, razradite poslovne ideje... Retrogradne vibracije su savršene za uređivanje, podešavanje i završne radove.

 

Vreme je da se prisetite prošlosti 

 

Retrogradni Merkur je vreme da se uživa u prošlosti, tako da se nemojte iznenaditi ako naiđete na starog prijatelja, ponovo otkrijete zaboravljeni album sa fotografijama ili čak otkrijete da ponovo pokrećete romansu. Ako ste se nadali da svoje razmirice stavite po strani sa nekim ko vam je važan, sada je možda pravi trenutak.

 

Retrogradni Merkur, horoskop, astro, astrologija, Retrogradni Saturn
foto: Shutterstock

 

Ne šaljite poruke bivšima 

 

Retrogradni Merkur je zodijačka varalica. Ne dozvolite da vam se u životu uvuku bivše ljubavi, izbegavajte čak i komunikaciju s njima. Oni su s razlogom bivši i neka tako i ostane. 

 

Napravite veliko čišćenje u svom životu

 

 Odvojite malo vremena da razmislite o tome šta bi možda trebalo da se oslobodite da biste napravili prostora za bolja vremena koja predstoje. Očistite svoje društvene mreže, proberite garderobu, sredite stvari, a onda će se i druge stvari u životu same srediti. 

 

nered, haos, Retrogradni Merkur, Horoskop, devojka
foto: Shutterstock

 

Trudite se da slušate sagovornike

 

Tokom ovog perioda potrudite se da više slušajte nego da pričate! Budite pažljivi sa rečima. Ne ogovarajte šefa, ne donosite prenagljene zaključke. Takva dešavanja se mogu okrenuti protiv vas. 

 

Budite spremni

 

Pokušajte da predupredite kašnjenja tokom putovanja ili sastanaka. Slobodno vreme iskoristite da uradite sve ono što ste danima u odsustvu vremena odlagali.

 

 

makonda-tracker