ASTRO

Ruski astrolog otkriva: 3 znaka će u septembru doživeti pozitivne promene, a samo jedan će PROCVETATI na svim poljima

0

Septembar je uvek pun izazova, a tri znaka će posebno osetiti sve njegove prednosti i mane.

foto: sun ok/Shutterstock
foto: sun ok/Shutterstock

Svaki mesec donese određenim horoskopskim znacima promene u životu, a prema rečima ruskog astrologa Pavela Globe, uticaj septembra će posebno osetiti tri znaka Zodijaka.

 

Škorpija

 

Prva polovina meseca će naročito biti srećna za Škorpije. Međutim, ozbiljniji problemi na poslovnom planu vas isto tako neće zaobići, tako da će ovo biti mesec uspona i padova, ali i velikih promena. Oslonite se na svoje iskustvo kako ne biste napravili greške iz ishitrenosti i ne slušajte svoje srce i osećanja kad je posao u pitanju. Obratite pažnju na zapostavljene prijatelje, a susreti sa nekim osobama će vam doneti veliki profit.

 

Strelac

 

Nalazite se u nedefinisanom odnosu koji će se rešiti u prvoj polovini meseca i to na vašu inicijativu. Obratite pažnju da li ste maksimalno sigurni u odluke koje donosite, naročito kada je partnerski odnos u pitanju. Brojne mogućnosti ćete imati na raspolaganju, a glavno je da budete odlučni i spremni da stvar uzmete u svoje ruke.

 

Jarac

 

Jarčeve prati sreća, a najviše uspeha će doživeti baš u septembru 2022. godine. Iako nekad može da se desi da zvezde nezasluženo budu naklonjene Jarčevima, ovog puta nije tako. Sve će funkcionisati baš onako kako ste zamislili. Čeka vas veliki napredak u karijeri, povećanje finansija, a očekuju vas i lepe vesti na privatnom planu.

 

 

makonda-tracker