obratite pažnju!

Kratki vikend horoskop od 26. do 28. avgusta: Ribe će imati neočekivane susrete, a Rakovi treba da pronađu mir

0

Saznajte šta su vam planete pripremile za naredni period. 

Moda, Sreća
foto: Sun Shock/Shutterstock

Lav

Mesec u Lavu u petak podiže vaše samopouzdanje i samopoštovanje. Neočekivani izazov na poslu može biti izazvan kvadratom između Venere u Lavu i Urana u vašoj desetoj kući. Mlad mesec u Devici u subotu dobro će uticati na vaše finansije. Vreme je da se malo više posvetite poslovanju ukoliko želite da uspete. Izbegavajte preteranu potrošnju tokom kvadrata Marsa i Meseca.

 

Devica

Mesec u Lavu u petak osvetljava vaše snove dok prolazi kroz vašu dvanaestu kuću, dok kvadrat između Venere i Urana u kući vašeg uma može imati previše stimulativan uticaj na vaše ponašanje. Mlad Mesec u Devici u subotu potpuno menja energiju, podstičući vas da se usredsredite na nove početke i planove koji će vam doneti novo uzbuđenje. Zatim, opozicija između Meseca i Neptuna u vašoj sedmoj kući partnerstva ove nedelje gura vas u romansu! Ako ste zauzeti, to će biti savršen trenutak za nežnost s voljenom osobom.

 

 

Vaga

Mesec u Lavu podstiče vašu potrebu za druženjem u petak. Kvadrat između Venere i Urana može izazvati neočekivanu svađu između prijatelja, a trigon između Meseca i Urana u vašem intimnom sektoru nagoveštava promenu u vezi. Mlad Mesec u Devici u subotu podstiče vašu potrebu za duhovnošću.

 

Škorpija

Mesec u Lavu baca pozitivno svetlo na vašu karijeru u petak, dok kvadrat između Venere i Urana ukazuje na neočekivani raskid u poslovnom odnosu. Mlad Mesec u Devici u subotu naglašava prijateljstvo, pa se pobrinite da provedete vreme sa ljudima koje najviše volite. Trigon između vaše vladajuće planete, Plutona, i Meseca u nedelju uveče podstaći će vas da situaciju koja vas zbunjuje sagledate iz novog ugla.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker