obratite pažnju!

Kratki vikend horoskop od 26. do 28. avgusta: Ribe će imati neočekivane susrete, a Rakovi treba da pronađu mir

0

Saznajte šta su vam planete pripremile za naredni period. 

foto: Nina Buday/Shutterstock
foto: Nina Buday/Shutterstock

Ovan

Mesec u Lavu u petak aktivira vašu strast i kreativnost. Kvadrat između Sunca u Devici i vaše vladajuće planete, Marsa, praćen je kvadratom između Meseca u Devici i Marsa. Ovo vas ispunjava obiljem sveže i produktivne energije. Samo budite oprezni, jer se lako može pretvoriti u frustraciju. Mlad Mesec u vašem sektoru zdravlja nudi vam sjajan način da ovu energiju usmerite na pozitivne i korisne stvari.

 

Bik

Mesec u Lavu u petak usmerava vašu energiju ka domu i porodici, dok kvadrat između Urana i vaše vladajuće planete, Venere, naglašava sukob između vaših potreba za slobodom i udobnosti. Mlad Mesec u Devici u subotu budi romantična osećanja. Opozicija u nedelju između Venere i Saturna usmerava vašu energiju ka unutra, podstičući introspekciju. Uživajte u opoziciji Meseca u Devici sa magičnim Neptunom i provedite vikend u zabavi.

 

 

Blizanci

Mesec u Lavu u petak podstiče vašu želju da se povežete sa drugima, a kvadrat između Urana i Venere vas tera da prigrlite slobodu i svoju potrebu za promenom. Mlad Mesec u Devici u subotu pozitivno će uticati na porodične odnose, dok Sunce u Devici i Mesec u kvadratu sa agresivnim Marsom mogu izazvati svađe i sukobe. Nedelja vraća mir, a jutarnji trigon između Meseca i Urana navodi vas da istražujete nove mogućnosti.

 

Rak

Lav u Mesecu u petak pozitivno će uticati na vaš sektor novca, a kvadrat između Venere i Urana izvlači vaše strahove za sigurnost na površinu. Subotnji mlad Mesec u Devici osvetljava komunikaciju i ljubav u vašoj karti, a dok Sunce u Devici i kvadrat Marsa i Meseca najavljuje svađe i nesuglasice. Savetuje se dodatni oprez. U nedelju, opozicija između Meseca i Neptuna poziva vas da se igrate, da ponovo pronađete dete u sebi i zabavite se.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker