Obratite pažnju

Neke stvari će se potpuno PROMENITI: Za 2 horoskopska znaka stižu VELIKE PROMENE u avgustu

0

Pripremite se i za nalet pozitivnih aspekata, ali i onih koji se manje lepi. 

foto: Danylo Kamianskoi/Shutterstock
foto: Danylo Kamianskoi/Shutterstock

Planete su u takvom položaju da će da pozitivno utiču na vas, ali će biti i onih koje će vam se manje dopasti. Ono što je sigurno jeste da ćete u avgustu imati dosta uspeha na poslu. Na ljubavnom planu će biti turbulentno, ali ne brinite, stižu fenomenalni tranuci....

 

 

Rak

 

U prethodnom periodu jednostavno vam nije išlo, ali sada je bitno da se usresredite na period koji vam dolazi. Stižu vam velike promene i treba samo da se usresredite na iznenađenja koja vas čekaju, najpre na poslu, jer ćete potencijalno dobiti povišicu, ali ne samo i to, možda ćete promeniti i poziciju na poslu. Ako ste slobodni postoji šansa da upoznate osobu koja će vas jednostavno oduševiti svojom energijom i brzo ćete se zaljubiti. Rakovi koji su u vezi treba da obrate pažnju na svoje odnose jer može se desiti da dođe do problema. Očekuju vas neverovatne promene, ali ne samo pozitivne nego će biti i negativnih, pa obratite pažnju na sve!

 

1 / 4 Foto: Ironika/Shutterstock

 

Vaga

 

Osobe rođene u znaku Vage će imati problema na nekololiko polja, tako da je potrebno da se ne izlažete stresu nego da na miru prihvatite nepredviđenje situacije u vašem životu. Možda ćete okončati neku dugogodišnju vezu, ali ne očajavajte jer vam se smeši izvanredan početak neke nove etape u životu. Na ljubavnom planu će biti turbulencija, ali na poslovnom će biti veoma turbulentno. Najbitnije je da se udaljite od negativnih stvari i da pronađete svoj mir. U tom slučaju će vam sve ići od ruke. 

 

 

 

makonda-tracker