obratite pažnji

Samopouzdanje i harizma će vas izdvojiti: 3 horoskopska znaka koja mogu upoznati srodnu dušu na Dan zaljubljenih

0

U drugom mesecu u godini koji je simbol emocije, zagrljaja te tako svi uživaju sa svojim izabranim ljubavima, odnosno oni koji su zauzeti, ali slobodni mogu upravo na ovaj dan mogu upoznati nekoga. Saznajte i kome...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

 

Velike promene ćete doživetni na bolje u vašem seksualnom životu. Porodični odnosi će vam se stabilizovati i odlično ćete komunicirati sa svim ukućanima, te će to ići u prilog i vašem emotivnom životu. Dakle slobodne Škorpije će doživeti velike promene i upoznaće novu osobu u koju će se strastveno zaljjubiti. Zauzete Škorpije čeka slavlje na 14. februar, romantična noć i velika iznenađenja.

 

 

  • Blizanci

 

Kako piše Atma Blizancima će period oko Dana zaljubljenih biti jedan jako povoljan period jer će biti puno samopouzdanja koje će vam služiti da se prilagodite danu kada se slavi ljubav. Služiće vam da budete pozitivni i da pronađete srodnu dušu bar 14. februara. Takođe, slobodni Blizanci  biće povezaniji sa svojim partnerima, sve svoje izazove ćete prebroditi zajedni uspeće da reše situacije koje do sada nisu mogli da reše. Kreativnost će izaći na videlo i svi će vam se diviti. 

 

1 / 3 Foto: Shutterstock

 

  • Bik

 

Osobe rođene u ovom znaku koje su slobodne će da budu otvorene da istražuju mogućnosti koje im se pružaju, a zauzeti Bikovi će se naći u novim izazovima i učvršćivanju odnosa. Svakako je energija koju emitujete povoljna za vas, jer ćete emitovati senzualnost i to će vam ići u korist. Stiže vam mnogo romantičnih trenutaka i uspešnih komunikacija sa ljudima koji će vas inspirisati, a možda vam se neko i dopadne.

 

makonda-tracker