brojevi kažu

Pazite šta izgovarate i sa kim provodite vreme: Simbolika pet dvojki donosi neverovatne promene

0

Postoje datumi koji se u numerologiji nazivaju datumi ogledala, koji se preslikavaju, kao što je slučaj sa 2. 2. 2022. godine. Za ovaj sklop brojeva se veruje da daju značajan pravac sudbini, tj. podstiču veliku promenu

foto: Shutterstock/BGStock72
foto: Shutterstock/BGStock72

Sa nizom čiji ste savremenici 2-2-2-2-2 dolaze vam i velike promene u životu. Najpre ćete intenzivno preispitivati odluke koje donosite, tj. da li se krećete u dobrom pravcu, odnosno da li ste donosili odluke koje vam služe. Nakon toga ćete doživeti promenu u sferi finansija, te ćete možda imati smanjene zarade, povećanje rata i sl.

 

Međutim, svaki problem možete izbeći ako pokažete smelost i ako pametno rešavate izazove pred kojima se nađete.

Iskoristite niz ovih dvojki da napradujete fizički da se razvijate, a naoružajte se trpljenjem jer će vas ono odvesti u pozitivne ishode. Dakle, radovaćete se ukoliko budete dovoljno čekali. Zaključak je da će vaše zdravlje i energija biti a vrhuncu. 

 

Ako se osvrnemo na datume ogledala, možemo svedočiti zankovima koji će nam slati Univerzum, te tako mora da budemo obazrivi kako bi ih primetili. Najpre, slušajte možda melodije koje se ponavljaju, ljude koje srećete, boje koje viđate, ponašanja koja se ponavljaju kod ljudi i slične signale. Ako uvidite radnju koja se ponavlja, onda je  vreme da preduzmete neke korake koji će vam rasvetlati život, ali obratite pažnju i na ljude koji emituju negativna ponašanja, koja vas potencijalno mogu "oštetiti". 

 

Međutim i vi pazite šta izgovarate, jer ako se osećate nelagodno po pitanju nekih stvai koje govorite vreme je da uspotite i da preispitate svoja dela, reči i odnose sa ljudima koji u vama izazivaju sumnju. 

 

 

 

makonda-tracker