ovi dani će vas promeniti

Skoro svima donosi ono NAJLEPŠE! Evo kako će januarski Vučiji Mesec uticati na svaki znak Zodijaka (od 17. januara)

0

Ovaj ponedeljak donosi nam prvi pun mesec u 2022. godini, koji se obično naziva ― Vučijim! On će nam pomoći da se preispitamo i prihvatimo sebe takvima kakvi jesmo, a skoro svi horoskopski znakovi mogu da se raduju onome što nam Vučiji Mesec nosi.

Mesec, Pun Mesec, Astrologija
foto: Shutterstock
  • Vaga

 

Vreme je da zaboravite na sumnju u same sebe, drage naše Vage. Svi znaju za vašu diplomatičnost, kreativnost i inteligenciju, ne brinite o tome, ali ako ne verujete dovoljno u sebe, taj imidž će početi da bledi. Ovaj pun mesec nateraće vas da kopate dublje i prepoznate sebe kao fantastičnu osobu kakva jeste i pomoći vam da iskoračite još hrabrije, naročito na poslu.

 

  • Škorpija

 

Vaš um je otvoren za nove mogućnosti i informacije, pa je pravi trenutak da proširite svoje vidike. Slobodno užite u dublje konverzacije, pa čak i rasprave, istražujte, izrazite svoja interesovanja, a sve što je novo i uzbudljivo upićete kao sunđer.

 

 

  • Strelac

 

Ovaj pun mesec pogodiće osetljiv deo vaše ličnosti, Strelčevi, pa se nemojte iznenaditi ako budete osetljiviji nego inače. U ovom periodu mogli biste biti usred lične transformacije, a da biste zaista napredovali morate da raščistite neke stvari i platite dugove, i prema sebi i prema drugima. Sloboda je vama veoma važna, pa se morate osloboditi i emocionalnog i energetskog tereta.

 

  • Jarac

 

Za vas je Vučiji Mesec vreme zajedništva! Bićete bolji emotivni partner, bolji kolega, bolji prijatelj, prihvatićete svoju nežnu stranu i potrebu za ljubavlju i prihvatanjem, čak i ako je inače odlično skrivate.

 

  • Vodolija

 

Raspored bio u ovom periodu mogao da vam bude nešto zauzetiji nego što je to inače slučaj, pa će vam ostajati malo energije i vremena za brigu o sebi. Međutim, zdravlje i opšte zadovoljstvo moraju vam uvek biti prioritet, pa ne dozvolite sebi da zaboravite na njih. Brinite o sebi!

 

  • Ribe

 

Ovaj pun mesec Ribama će pružiti inspiraciju, pa je momenat da se bacite u kreativnu vatru! Bavite se onim što budi strast u vama i sigurno ćete biti uspešni, a ostaćete motivisani i spremni za ishod, kakav god on bio. Takođe, Vučiji mesec može da vam donese uspeh na ljubavnom planu, pa budite otvoreni za sve opcije koje vam se nude.

makonda-tracker