ovi dani će vas promeniti

Skoro svima donosi ono NAJLEPŠE! Evo kako će januarski Vučiji Mesec uticati na svaki znak Zodijaka (od 17. januara)

0

Ovaj ponedeljak donosi nam prvi pun mesec u 2022. godini, koji se obično naziva ― Vučijim! On će nam pomoći da se preispitamo i prihvatimo sebe takvima kakvi jesmo, a skoro svi horoskopski znakovi mogu da se raduju onome što nam Vučiji Mesec nosi.

Mesec
foto: Shutterstock
  • Blizanci

 

Finansijska sigurnost će vam biti na vrhuncu tokom ovog perioda, pa je vreme da počnete da planirate pažljivo. Šta su vaši prioriteti? Gde ima prostora da se počastite nečim vrednijim? Ako se upuštate u nešto novo, postoji mogućnost za veću zaradu, a generalno ćete se osećati bezbrižnije.

 

  • Rak

 

Srećan vam pun mesec u vašem znaku, dragi Rakovi! Dani pred nama osvetliće vam neke duboke istine i pružiti značajna saznanja o sebi samima, vezama koje imate s drugima i načinom na koji se prikazujete svetu. Možda ćete biti preplavljeni osećanjima, ali ćete imati pristup mističnoj jasnoći koja će vam dati svež uvid u sebe same!

 

 

  • Lav

 

Intuicija vam je na vrhuncu tokom ovog punog meseca, pa se okrenite mističnom umesto uobičajenog fokusiranja na praktična pitanja. Oslanjajte se na sebe i onaj osećaj koji upravlja svima nama jer upravo je intuicija ta koja sve zna najbolje. A sad će biti tako, tako glasna!

 

  • Devica

 

Budući da ste zemljani znak, vi ste prirodno praktična osoba, ali ovaj Vučiji mesec odložiće pragmatičnost i pomoći vam da vizualizujete nešto sasvim novo, neviđeno i uzbudljivo! Bićete puni inspiracije i, ako želite da probate nešto što ranije niste, ovo je pravo vreme.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker