ovi dani će vas promeniti

Skoro svima donosi ono NAJLEPŠE! Evo kako će januarski Vučiji Mesec uticati na svaki znak Zodijaka (od 17. januara)

0

Ovaj ponedeljak donosi nam prvi pun mesec u 2022. godini, koji se obično naziva ― Vučijim! On će nam pomoći da se preispitamo i prihvatimo sebe takvima kakvi jesmo, a skoro svi horoskopski znakovi mogu da se raduju onome što nam Vučiji Mesec nosi.

foto: zef art/Shuterstock
foto: zef art/Shuterstock

Kada je pun mesec nešto mračniji nego inače, početkom godine, obično se naziva Vučijim, a ovaj naziv prva su upotrebila američka urođenička plemena.

 

On će doneti zaranjanje duboko u svoja osećanja, iskrenost u vezi s najsirovijim emocijama, a pomoći će nam da prigrlimo i svoje unutrašnje "ja" ― da, čak i s onim delovima s kojima se inače teško suočavamo!


Vučiji Mesec moćan je trenutak za potpuno oslobađanje i lično prihvatanje, jer Mesec u astrologiji vlada Rakom, pa je zgodno vreme da prihvatite svoju sentimentalnu stranu. To, zbog tamnog i destruktivnog Plutona, koji je u opoziciji s Mesecom, možda neće biti najudobnije, pa se mora spremiti i na to. Ako istine budu i mutne ― naše su!


Šta svaki znak može da očekuje od Vučijeg Meseca?

 

  • Ovan


I obično ste vatreni i neustrašivi, pa vam obuzdavanje emocija teško ide od ruke. Ovog punog meseca, biće vam potrebni nežnost i uteha, nešto mirniji susreti i razgovori, a savršeno je vreme da provodite dane u društvu porodice, najbližih prijatelja ili za romantične večeri s partnerom.

 

  • Bik

 

Radije idete sporije i smirenije u svemu, ali ovaj pun mesec pomoći će vam da uspostavite ravnotežu zahvaljujući kojoj ćete stići da uradite više stvari istovremeno i ubrzate baš koliko trebaa! Bićete društveniji nego inače i puni energije, a važno je da pazite na jezik kako ne biste otkrili o sebi nešto zbog čega ćete se kajati.

 

Nastavak na sledećoj strani.

Mesec
foto: Shutterstock
  • Blizanci

 

Finansijska sigurnost će vam biti na vrhuncu tokom ovog perioda, pa je vreme da počnete da planirate pažljivo. Šta su vaši prioriteti? Gde ima prostora da se počastite nečim vrednijim? Ako se upuštate u nešto novo, postoji mogućnost za veću zaradu, a generalno ćete se osećati bezbrižnije.

 

  • Rak

 

Srećan vam pun mesec u vašem znaku, dragi Rakovi! Dani pred nama osvetliće vam neke duboke istine i pružiti značajna saznanja o sebi samima, vezama koje imate s drugima i načinom na koji se prikazujete svetu. Možda ćete biti preplavljeni osećanjima, ali ćete imati pristup mističnoj jasnoći koja će vam dati svež uvid u sebe same!

 

 

  • Lav

 

Intuicija vam je na vrhuncu tokom ovog punog meseca, pa se okrenite mističnom umesto uobičajenog fokusiranja na praktična pitanja. Oslanjajte se na sebe i onaj osećaj koji upravlja svima nama jer upravo je intuicija ta koja sve zna najbolje. A sad će biti tako, tako glasna!

 

  • Devica

 

Budući da ste zemljani znak, vi ste prirodno praktična osoba, ali ovaj Vučiji mesec odložiće pragmatičnost i pomoći vam da vizualizujete nešto sasvim novo, neviđeno i uzbudljivo! Bićete puni inspiracije i, ako želite da probate nešto što ranije niste, ovo je pravo vreme.

 

Nastavak na sledećoj strani.

Mesec, Pun Mesec, Astrologija
foto: Shutterstock
  • Vaga

 

Vreme je da zaboravite na sumnju u same sebe, drage naše Vage. Svi znaju za vašu diplomatičnost, kreativnost i inteligenciju, ne brinite o tome, ali ako ne verujete dovoljno u sebe, taj imidž će početi da bledi. Ovaj pun mesec nateraće vas da kopate dublje i prepoznate sebe kao fantastičnu osobu kakva jeste i pomoći vam da iskoračite još hrabrije, naročito na poslu.

 

  • Škorpija

 

Vaš um je otvoren za nove mogućnosti i informacije, pa je pravi trenutak da proširite svoje vidike. Slobodno užite u dublje konverzacije, pa čak i rasprave, istražujte, izrazite svoja interesovanja, a sve što je novo i uzbudljivo upićete kao sunđer.

 

 

  • Strelac

 

Ovaj pun mesec pogodiće osetljiv deo vaše ličnosti, Strelčevi, pa se nemojte iznenaditi ako budete osetljiviji nego inače. U ovom periodu mogli biste biti usred lične transformacije, a da biste zaista napredovali morate da raščistite neke stvari i platite dugove, i prema sebi i prema drugima. Sloboda je vama veoma važna, pa se morate osloboditi i emocionalnog i energetskog tereta.

 

  • Jarac

 

Za vas je Vučiji Mesec vreme zajedništva! Bićete bolji emotivni partner, bolji kolega, bolji prijatelj, prihvatićete svoju nežnu stranu i potrebu za ljubavlju i prihvatanjem, čak i ako je inače odlično skrivate.

 

  • Vodolija

 

Raspored bio u ovom periodu mogao da vam bude nešto zauzetiji nego što je to inače slučaj, pa će vam ostajati malo energije i vremena za brigu o sebi. Međutim, zdravlje i opšte zadovoljstvo moraju vam uvek biti prioritet, pa ne dozvolite sebi da zaboravite na njih. Brinite o sebi!

 

  • Ribe

 

Ovaj pun mesec Ribama će pružiti inspiraciju, pa je momenat da se bacite u kreativnu vatru! Bavite se onim što budi strast u vama i sigurno ćete biti uspešni, a ostaćete motivisani i spremni za ishod, kakav god on bio. Takođe, Vučiji mesec može da vam donese uspeh na ljubavnom planu, pa budite otvoreni za sve opcije koje vam se nude.

makonda-tracker