saznajte

Iskoristite sve dobro što vam dolazi tačno na ove datume: Najsrećniji dani u januaru 2022. godine

0

Neka vam posebno vreme prvog meseca u godini bude usmereno na ostvarenje ambicija, snova, jer su ovo izvanredne prilike da napravite korake koji će vas odvesti u pravom smeru.

foto: Roman Samborskyi/Shutterstock
foto: Roman Samborskyi/Shutterstock

Ono šta dolazi sa januarom 2022. godine sigurno je mnogo pozitivne energije, te ćete se zbog naleta ovih pozitivnih emocija osećati mnogo bolje i energičnije da radite stvari koje će vas u potpunosti pokrenuti i motivisati da nastavite u pravcu pstvarenja vaših snova. 

 

U prvom mesecu 2022. godine iskoristite datume koji su sećni za one koji na taj dan donesu ispravne i promišljene odluke. Tako da krenite na put ostvarenja vaših želja. 

 

1. januar, gde se javlja magični niz 1-1

 

1. 1. najbitnije je da prvog dana u godini radite samo nešto srećno, ono šta vas ispunjava i što mislite da će taj dan da vas emotivno ispuni. Ova kombinacija brojeva simbolizuje sreću, tako da se od svih stvari koje vas pritiskaju je neophodno da se prvog januara sklonite. 

 

2. januar je datum kada će

 

Na ovaj datum, planete će se naći u jedanaestoj kući gde ostaju do 25. januara. Ti dani su pogodni za kupovinu, komunikacije, ali i za sklapanje novih prijateljstava i poslova. U toku ovih dana balansirajte između ljubavi i posla, jer će vam tako sigurno najviše prijati.

 

3. i 4. januar se vezuje za kišu meteora Kvadrantida

 

Ovi datumi će biti datui koji će biti povoljni za pokretanje nekih novih projekata ili upuštanje u nove izazove na poslu i cilju daljeg napretka.

 

18. januar je datum koji predstavlja kraj retrogradnog kretanja Urana

 

Na ovaj dan svi ćete moći da se oslobodnite negativnih emocija koje su se nakupljale u vama. Tako ćete se osloboditi strahova i nesigurnosti i bićete spremni da se posvetite budućnosti.

 

24. januar je dan kada Mars prelazi u znak Jarca

 

Ono šta ovakav položaj planeta donosi jeste stabilizacija na finansijskom planu i mnogi od vas će moći da izađu iz zone komfora mnogo lakđe i osmeliće se na to. Stabilnost u pogledu finansija doneće vam samo mnogo više hraborsti.

 

29. januar - kraj retrogradnog kretanja Venere

 

Kada ova planeta otpočne direktno kretanje, to će doneti mnogo dobrobiti. Sve će biti ispunjeno romantičnom energijom i sva ovo će imati ogroman pozitivan uticaj na vas i to ne samo na ovaj datum nego i tokom cele godine.

 

30. januar je datum kada će Mesec biti u fazi opadanja u Jarcu 

 

Ovakav položaj Meseca čija će udaljenost od nas biti svedena na minimum, sa sobom će doneti mnogo poslovne energije. Bićete veoma produktivni, te ćete se osmeliti da se posvetite ostvarenju velikih snova, planova i ambicija.

 

 

makonda-tracker