astro prognoze

Njima sledi period romanse i ljubavi: 5 znakova koji će naći srodnu dušu do kraja zime 2022.

1

Ako ste među ovih pet znakova Zodijaka, čestitamo, jer vam sledi period uzbuđenja, strasti i romantike!

foto: Roman Samborskyi/Shutterstock
foto: Roman Samborskyi/Shutterstock

Mnogi vole zimski period, uprkos hladnoći — to je period praznika, topline doma, snežne idile! Mada nam predviđaju hladnu zimu, neke će možda zagrejati niko drugi do nova ljubav!

 

Planeta ljubavi Venera kreće retrogradno, što bi moglo da stvori komplikacije na ljubavnom planu, tim pre što se nalazi u znaku ozbiljnog Jarca. Ovaj period trajaće do 29. januara, ali i sve turbulencije ne mogu uticati loše na 5 horoskopskih znakova.

 

 

Naime, neki znakovi Zodijaka upravo će ove zime naći srodnu dušu i svoju ljubavnu sreću, pa proverite da li se nalazite među njima...

 

BIK

 

Slobodni Bikovi imaju veliku šansu da započnu novu vezu sa nekim ko će kraj njih ostati još duuugo, dugo. Što se tiče zauzetih Bikova, oni imaju mogućnost da sa partnerom započnu zajednički život ili podignu svoju vezu na viši nivo. Oni Bikovi koji raskinu vezu takođe neće patiti, već će ubrzo upoznati nekog vrednog pažnje...

 

DEVICA

 

S početkom zime neke Device čeka burna ljubavna romansa, uz možda ne tako srećan kraj. Ipak, kolo sreće se ubrzo okreće, te ćete ubrzo upoznati baš onu osobu s kojom se savršeno uklapate!

 

VAGA

 

Neke Vage su izgubile veru u ljubav, ali zato im sledi period prave romanse i zimske idile uz osobu u koju će se ludo zaljubiti. Takođe, za Vage sledi poboljšanje seksualnog života i velika uzbuđenja su na pomolu!

 

ljubav, par, zima, januar, romantika, zagrljaj, horoskop, Ljubavni horoskop
foto: Shutterstock

JARAC

 

Vreme je vašeg horoskopskog znaka i to se i te kako odražava na sreću u ljubavi! Privlačite pažnju mnogih, a među udvaračima se krije vaš potencijalni savršeni partner. Pružite šansu onom pravom!

 

VODOLIJA

 

Nakon sporog perioda, kada se u ljubavi ništa nije dešavalo, sledi prava bura emocija i strast koju nikad niste osetili. Samo jedan susret donosi sve ono za čim je vaše srce žudelo. Februar vam donosi neočekivanu romantiku.

 

 

makonda-tracker