stiže ljubav

Zimu ćete provesti u zagrljaju voljene osobe: 3 horoskopska znaka koja će pronaći srodnu dušu u decembru

0

U toku ovog meseca očekuju vas najlepša iznenađenja. Konačno ćete uspeti da pronađete ljubav svog života ili osobu sa kojom ćete provesti najlepše praznične dane. 

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Poslednji mesec u godini predviđen je za upoznavanje novih ljudi, uživanje u ljubavnom zanosu ili je pogodan za povratak starih ljubavi u čijem zagrljaju 

ćete se osećati voljenije više nego ikad. 

 

Ova 3 znaka će u decembru pronaći svoju srodnudušu:

 

 

Lav

 

Period iza vas nije baš bio najpogodniji za Lavove na ljubavnom polju. Međutim, sa poslednjim mesecom u godini situacija će se promeniti. Desiće vam se neverovatno iskustvo, te ćete upoznati srodnu dušu gde niste mogli ni da zamislite da ćete je upoznati. Može se desiti da imate dileme oko toga, ali na kraju će sve biti u redu. Uživaćete u ljubavi.

 

Ovan

 

Ukoliko budete u situaciji da preuzmete inicijativu, onda to i učinite. Decembar je povoljan period da pronađete emotivnig partnera, tj. partnerku i da uživate u ljubavi sa njom ili njim. Uzgred, nemojte se previše osvrtati na neke želje iz prošlosti, pošto treba da živite u sadašnjosti, te se tako okrenite novoj ljubavi!


Škorpija

 

Decembar je najbolji mesec za slobodne Škorpije. Sredinom poslednjeg meseca u godini upoznaćete osobu sa kojom ćete sigurno provesti celu zimu, ako ne i celi život. Takođe, zauzete Škorpije imaju pogodan period da razmišljaju u ozbiljnijim pitanjima u životu. 

 

 

Naravno, ako vam se u decembru javi stara ljubav, tj. ukaže vam se prilika da uživate u nekim romantičnim osećanjima, onda ne zanemarujte znakove kraj puta, nego im se prepustite.

 

 

makonda-tracker