icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

jeste li to vi?

Ovo je kombinacija strasti i neobuzdane energije: 2 HOROSKOPSKA ZNAKA koji su srodne duše Zodijaka

Ova dva horoskopska znaka kompatibilni su u ljubavi 100% - srodne duše čiji je odnos pun strast!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Spoj ova dva horoskopska znaka praktično je neuništiv, ovo je kombinacija strasti i neobuzdane energije, vatrene prirode i ludih želja, piše Sensa. Posebno su vatreni, a kada se spoje nastaje pravi uragan. Reč je o susretu vatrenog muškarca Ovna i misteriozne žene Škorpije. Kompatibilnost ova dva znaka u ljubavi je 100 posto.

 

Uprkos činjenici da su ova dva znaka vatrena i impulsivna, kompatibilnost muškarca Ovna i žene Škorpije je veoma visoka. Osećanja koja podsećaju na život na vulkanu odgovaraju nemirnim predstavnicima Vode i Vatre. Tokom perioda romantike i zabavljanja spremni su za velike podvige i luda dela u ljubavi. Jedno drugo osvajaju i zavode bez prestanka. Ovo je igra zajubljenosti, strasti i flerta, ali i izgradnje prijateljstva.

 

Njihov odnos je pun avanture i obožavaju spontanost. Hodanje po visokim krovovima, ljubljenje na kiši, koncerti, zabave, stalne igre seksualnosti i zabavljenje - sve ovo ih pokreće. Ali, kada se pogledi ukrste i nastane tišina, srca počinju da kucaju samo u ritmu nežne ljubavi i posvećenosti.

 

Intimni odnos između Ovna i Škorpije jedan je od najsenzualnijih, neobuzdanijih i najstrastvenijih. Partneri se savršeno razumeju u krevetu, ne moraju ništa da dokazuju ili objašnjavaju. Neverovatno visoka kompatibilnost je posledica sličnog ljubavnog temperamenta i žeđi za ljubavnim otkrićima.

 

U braku i porodičnim odnosima, kombinacija Ovan-Škorpija je jednako dobra. Njihov put je drugačiji: sa eksplozivnom prirodom i jasnom željom za svačijim vođstvom, uče da žive u kompromisu. Stalno rade na svom odnosu, posvećuju mu se, ali nailaze ni na turbulencije. Ipak, nijedan od ova dva znaka ne vole kada je sve potpuno mirno i statično, više su za dinamiku. Ako prebrode nekoliko kritičnih izazova, njihova ljubav trajaće ceo život. Sa svakim izazovim postaju jači i stvaraju bajku.